De Domburger – Domburg

Ook in Domburg heb je een top tent zitten waar je een heerlijke hamburger kunt scoren. Hier is namelijk burgerrestaurant De Domburger gevestigd. Hier kun je genieten van een heerlijke burger samen met een lekker speciaalbiertje. Geen zin om te bobben? Dan blijf je overnachten, want naast het bereiden van overheerlijke burgers, verhuren zij ook verschillende accomodaties. Ben je in de buurt, dan is De Domburger het bezoeken zeker waard. Ga voor ‘The Royal One’ een Black Angus beefburger gevuld met onder andere truffelproseccokaas. Bovendien eindigde deze burger op de 3e plek tijdens de ‘Lekkerste hamburger van Nederland’ verkiezing.

burgers zeeland man man Schermafbeelding 2017-05-29 om 16.26.09

Dé EreBurger – Goes

Tot slot gaan we naar Goes. Hier zit namelijk Dé EreBurger, wederom een toffe burgertent waar je zeker niet teleurgesteld wordt. Deze burgerbar is perfect voor mensen die graag iets meer dan gemiddeld eten. Bij de EreBurger kun je naast een ‘standaard’ burger van 200 gram kiezen voor een Obesitasburger (400g) of dé Ereburger, een sappige hamburger van maar liefst 600 gram. Deze burger is gemaakt van 100% Black Angus beef liggend op een geroosterd sesambroodje. Verder is de burger aangevuld met ijsbergsla, tomaatje, augurk, uitje, cheddar en dubbele bacon. Heb je deze zware jongen burgermeester gemaakt, krijg jij een plekje op de prestigieuze wall of fame. Challenge accepted!

burgers zeeland man man 5

Check ook hier de beste burgers van Antwerpen, Groningen, Noord Holland, Limburg, Utrecht, Gelderland, Zuid Holland en Brabant.