Wereldburgers – Groningen

Wereldburgers is een burgerrestaurant die in het teken staat van duurzaam en verantwoord. Het is een stoere tent voor mannen die graag een goed stuk vlees eten. Wanneer je ergens heer en meester in bent dan houd je de focus daarop. Dit is dan ook iets waar de mannen bij Wereldburgers naar streven, daarom serveren zij enkel wat ze goed kunnen maken: Burgers!

Het restaurant is gevestigd aan het Akerkhof in Groningen. Wanneer je hier een burger gaat eten, ga dan voor de ‘The Godfather’. Een heerlijke beefburger die is belegd met rucola, Parmezaanse kaas, prosciutto ham, rood uitje, tomaat en last but not least de Godfathersaus. Aanrader!

burgers eten groningen

Pappa Joe – Groningen

Steak café Pappa Joe is, wat de naam doet verwachten, gespecialiseerd in het bakken van vlees. Vlees wat niet alleen perfect is om als losstaand gerecht te eten, maar wat minstens net zo lekker is in de vorm van een burger. Waaronder de Pappa Joe Special, een klassieke burger. 200 gram burger aangevuld met onder andere koolsla, bacon, kaas en een uitje. Een burger zoals een burger hoort te zijn.

Je kunt Pappa Joe vinden aan de Gelkingestraat in Groningen.

burgers groningen pappa joe

Block & Barrels – Groningen

Block & Barrels is niet je doorsnee burgerbar. Het is een unieke pub waar de slager de brouwer tegenkomt. Je kunt hier genieten van lekker bier en het beste vlees. Ambacht en duurzaam staan hoog in het vaandel. Zo wordt er zoveel mogelijk van de koe gebruikt om een heerlijk gerecht van te maken, van kop tot staart. Tussen al deze gerechten staat een kwaliteitsburger. Een authentieke beefburger met kaas en bacon gelegen op een pretzelbroodje.

Block & Barrles is gelegen aan het Hoogstraatje in hartje Groningen. De mannen zijn nog geen 2 maanden open en is zeker het bezoeken waard.

hamburgers groningen