1. Meneer Smakers

Deze burgerbar bereidt ambachtelijke burgers van eigen gedraaid vlees en gebruikt hiervoor de meest verse ingrediënten die je in ons Nederland kunt vinden. De belangrijkste pijlers in de keuken van Meneer Smakers zijn ambacht, eerlijk en duurzaam. Naast de verschillende overheerlijke vleesburgers, is deze burgertent ook gespecialiseerd in vegetarische burgers. Probeer de vegaburger ‘de Tante Lieke’ met huisgemaakte friet. Een smaakvolle burger met lupinebonen, kerriekruiden en winterpeen. In één woord gezegd: foodporn. Je kunt een van de drie vestigingen van Meneer Smakers vinden op de Oudegracht 116 in Utrecht.

burgers-utrecht-eten-burgerbar-MAN MAN meneer-smakers-hamburgers-utrecht-eten-MAN MAN

2. Beers & Barrels

Bij Beers & Barrels is gezelligheid gegarandeerd. Wanneer je er gezellig met vrienden bent, kunnen jullie aan de hoge tafels eigen biertjes tappen. Indien je met een grotere groep bent, dan heeft deze burgerbar speciale arrangementen. Alles klopt bij deze burgerbar, gekeken vanaf binnenkomst tot aan het betalen van de rekening en daardoor maakt het deze burgerbar tot één van MAN MAN’s favoriete burgerbars in Utrecht. Je kunt Beers & Barrels vinden op de Oudegracht aan de werf 125 in Utrecht.

Beers-Barrels-burgertent-man-man- Beers-Barrels-man-man-burgertent-2

3. Restaurant Ruig

Bij Restaurant Ruig kun je terecht voor de meest heerlijke steaks, burgers en lekkere biertjes. En als er iets is wat wij mannen lekker vinden, dan zijn dat burgers en bier. Een prima combinatie en een plek waar je een avond kunt vertoeven. Neem bijvoorbeeld de Ruig Burger, bestaande uit 200 gram rund, bacon, tomme de savoie, sla augurk, gebakken ui en een gebakken eitje. Dit in combinatie met verse friet en truffelmayonaise waan je jezelf in de food heaven. Je vindt Restaurant Ruig op de Veemarktplein 43 in Utrecht.

restaurant-ruiger-hamburgers-eten-utrecht-MAN MAN Burgers-restaurant-ruig-eten-MAN MAN

En mocht je een keer in Brabant zijn, zorg dan dat je een tussenstop maakt bij één van de 3 beste plekken om burgers te eten in Brabant. Toch meer zin in een gezonde hap? Dit zijn de lekkerste healthy hotspots van Utrecht!