1. Iveau Burgers en Wijnbar

In de hoofdstad van de provincie Gelderland vind je Iveau Burgers en Wijnbar. Bij deze burgerbar kun je genieten van verschillende huisgemaakte, gastro-burgers. In feite fastfood echter op een slow food wijze bereid. Met eerlijke verse producten, mooie wijnen en overheerlijke burgers die buiten de geijkt kaders van de klassieke ‘hamburger’ vallen maakt deze burgerbar zeker een aanrader. Je kunt Iveau Burgers en Wijnbar vinden op de Kleine Oord 78 in Arnhem.

burgers-arnhem-eten-friet-hamburger-MAN MAN

2. Restaurant Wally

Wanneer je in Nijmegen bent, moet je langs burgertent Restaurant Wally gaan. Bij deze burgerbar klopt alles, want naast het bereiden van lekkere burgers (waarbij de ingrediënten uit de lokale omgeving komt) streeft het bedrijf naar duurzaamheid. En dit is zeker te merken. Bij elke hap spat de liefde, die het personeel van Restaurant Wally erin heeft gestopt, ervan af. En op deze manier wordt een lekkere burger, nog lekkerder dan je ooit had kunnen bedenken. Je vind deze burgerbar op de Hertogstraat 47 in Nijmegen.

restaurant-Wally-burgers-MAN MAN

3. De Burgerzaak

De Burgerzaak is op 4 maart dit jaar geopend in Apeldoorn. Ondanks dat deze burgerbar haar deuren reeds heeft geopend kun je merken dat het team goed weet wat het doet. Het is een onwijs gezellige plek wanneer je wilt tafelen, borrelen en tevens een van de beste plekken in Apeldoorn waar je burgers kunt eten. Een overheerlijke burger in combinatie met een glas speciaal bier of een goed glas wijn maakt van De Burgerzaak één van de drie top plekken in Gelderland waar jij een middag of avond burgers wilt nuttigen. Je vindt De Burgerzaak op de Van Kinsbergenstraat 12 in Apeldoorn.

de burgerzaak-apeldoorn-MAN MAN

En mocht je dit een keer in Zuid-Holland willen doen, dan kan dat. Dit zijn drie top plekken om burgers te eten in Zuid-Holland.