1. Ter Marsch & Co. – Rotterdam

Bij Ter Marsch & co ligt al 125 jaar de focus op vlees en wordt er iedere dag gestreefd naar het hoogst haalbare. Elke dag wordt er met dagverse producten gewerkt om ervoor te zorgen dat je een maaltijd krijgt dat meer dan lekker en goed is. Of het nu één van award winning gastro-burgers is of een burger uit hun Dry Aged kast. Het team van deze burgertent weet, door jarenlange ervaring, hoe ze de allerbeste hamburgers kunnen bereiden.

Na een dag door te hebben gebracht in de stad van de Rotterdammer, de Zwaan en de markthal is Ter Marsch & Co een aanrader om de dag geweldig af te sluiten. Neem bijvoorbeeld de Burgeresse, verse Franse frietjes met truffelmayo en eventueel een vegetarische salade met geitenkaas die je kan delen met je vriendinnetje. Klinkt lekker toch? Je kan deze burgertent vinden in de multi-culturele Witte de Withstraat 70 dat in hartje centrum van Rotterdam ligt.

Ter_Marsch_Co Rotterdam friet burgers MAN MAN

2. Burgerz – Den Haag

Bij deze burgertent zijn de burgers zonder twijfel 100% puur, 100% vers en verantwoord. Zo wordt er geen gebruik gemaakt van kunstmatige smaak- en geurstoffen. Op basis van de meest verse en pure ingrediënten worden er door Burgerz zowel klassieke als innovatieve burgers gemaakt om je honger te stillen. In de politieke hoofdstad van Nederland serveert deze burgertent de beste burgers in de meest pure vorm.

Kies voor een Wagyu burger, parma frites en een groene salade voor een frisse bite. Je gaat zeker genieten. Je kan Burgerz vinden op de Prinsestraat 23 in Den Haag.

3. Brut Burger Bar – Dordrecht

Bij BRUT Burger Bar kan je eindeloos genieten van de meest uiteenlopende gastronomische burgers, in combinatie met een goed glas wijn of een van de verassende Gin-Tonics. Aandacht voor verse en smaakvolle producten staat hoog in het vaandel van deze burgerbar.

Naast een Burger bar is BRUT tevens een wijnbar. Hier kan je elke laatste zaterdag van de maand met vrienden genieten van BRUT Sounds onder het genot van wijn (voor the ladies) en gin-tonics (voor de echte mannen). Je kan deze burger bar vinden op de Groenmarkt 113 in Dordrecht.

BRUT burgerbar dordrecht burgers friet MAN MAN

Nu ken jij drie goeie plekken om burgers te eten in Zuid-Holland.