1. De Burger – Eindhoven

Wanneer je in Eindhoven bent, moet je langs burgertent De Burger gaan. Bij deze burgerbar klopt alles, het interieur heeft een Amerikaanse look en feel en je hebt keuze uit verschillende soorten burgers. Van vlees tot vis tot vega. Voor ieder wat wils. Je kunt tevens je burger volledig zelf samenstellen met alle toppings. Van avocado, gebakken uitjes tot bacon en geitenkaas. Klinkt goed toch? Je kunt De Burger vinden op de Kerkstraat 5 in Eindhoven.

Schermafbeelding 2016-11-14 om 14.46.25 Schermafbeelding 2016-11-14 om 14.46.40

2. Bar 35 – Den Bosch

In de hoofdstad van de provincie Brabant vind je Bar35. Naast de lekkere burgers kun je hier ook terecht voor andere lekkere gerechten. Denk bijvoorbeeld aan speltbrood met hummus, vega- of visburger, salades, tosti’s en nog veel meer. Bar 35 is zeker een bezoekje waard door zowel het goede eten als door de laagdrempelige en gezellige sfeer. Bar35 is van de drie top plekken in Brabant waar jij een heerlijke middag of avond burgers kunt vertoeven. Je kunt Bar35 vinden op de lepelstraat 35 in Den Bosch.

bar 35 den bosch man man 2 bar35 man man

3. The Burger Bar – Breda

Gevestigd in hartje in Breda vind je The Burger Bar. Deze burgerbar biedt je de mogelijkheid om goed en bovenal lekker uit eten te gaan. Bij The Burger Bar is elke burger van top kwaliteit. Deze worden namelijk door de burgerchefs zorgvuldig en met veel liefde samengesteld. Wanneer je jouw honger moet strelen kun je kiezen voor één van hun top burgermenu’s. En wanneer je liever iets anders wilt, kun je natuurlijk ook voor de burger van de maand gaan. Je kunt The Burger Bar vinden op de Reigerstraat 28 in Breda.

burber bar breda man man the burger bar breda man man

Nu ken jij drie goeie plekken om burgers te eten in Brabant.