1. Charlie’s Burgers & Steaks

Wanneer je in de provincie Limburg bent is het zeker een aanrader om een tussenstop in Valkenburg te maken. Charlie’s Burgers & Steaks is een All American restaurant concept met een knipoog. Een jong restaurant waar je eindeloos kunt genieten van (h)eerlijke gerechten die met liefde, trots en plezier worden bereid.

Neem bijvoorbeeld de Hot ’n Happening burger, bestaande uit een 100% runderburger met zoet-zure rode ui, jalapeños, cheddar cheese, bacon, tomaat, kropsla en pittige chilimayo. Neem als extra topping eventueel een spiegel ei en het genieten kan beginnen. Je kunt Charlie’s vinden op de Berkelstraat 22 in Valkenburg aan de Geul.

burgers-eten-Limburg-MAN MAN burgers-eten-Limburg-MAN MAN

2. Burgerlijk Restaurant

Zin in een burger tijdens of na het shoppen in winkelstad Maastricht? Dan is Burgerlijk Restaurant de plek waar jij moet zijn. Een restaurant & bar is gelegen in het stadsdeel Wyck in Maastricht. Deze burgerbar legt de focus op eerlijke streekproducten en verrast je keer op keer met de heerlijke burgers door de verrassende combinaties.

Neem bijvoorbeeld de Kalfsburger met truffelmayonaise, gebakken champignons, ijsberg sla en verse, huisgemaakte French fries on the side. Een tussenstop maken is dan ook zeker de moeite waard. Je kunt Burgerlijk Restaurant vinden op de Rechtstraat 37, Wyck in Maastricht.

burgers-eten-Limburg-MAN MAN burgers-eten-limburg-hamburgers-MAN MAN

3. Denver Restaurant

Bij Restaurant Denver kun je terecht voor een snelle hap. Echter is het ook een restaurant waar je een avond kun vertoeven met vrienden of familie. Naast de overheerlijke steaks en geselecteerde wijnen kun je bij Denver ook voor hele goede burgers terecht. Goed en eerlijk zijn begrippen die centraal staan in de keuken. Zo gebruiken de chef-koks van het restaurant uitsluitend excellent vlees dat het Denver Keurmerk draagt. De burgers zijn hier het bewijs van.

Neem bijvoorbeeld de Truffelburger. Een burger met Rucola, Parmezaanse kaas, truffelmayonaise & truffel aardappelchips. Met vers gebakken friet en een gegrilde maiskolf als bijgerecht. Een perfecte plek om burgers te nuttig in Limburg. Je kunt Denver vinden op de Bassin 5 in Weert.

burgers-eten-limburg-hamburgers-MAN MAN burgers-eten-limburg-hamburgers-MAN MAN

Check ook de drie beste plekken om burgers te eten in Gelderland.