Thrill Grill – Haarlem

Thrill Grill is een heerlijk burgerrestaurant van niemand minder dan Michelin chef Robert Kranenborg. Het is een restaurant met een rijke keuze aan burgers van beef burgers tot veggie burgers, iedereen kan hier genieten van een heerlijke burger die bereid is met enkel de beste en verse ingrediënten.

Ben jij een burgerfan? Ga dan voor de Thriller Meat Challenge deze wordt geserveerd met ‘Double the meat’ en dat maakt hem des te lekkerder. De burger is gemaakt van 100% rundvlees van de melkkoe aangevuld met tomaat, sla, rode ui, Goudse kaas en heerlijk knapperige bacon. Thrill Grill is gevestigd aan de Oude Groenmarkt 26-28 in Haarlem.

burgers noord holland man man 3

The Butcher Social Club – Amsterdam

We kunnen natuurlijk niet Noord Holland behandelen zonder de hoofdstad te benoemen. In Amsterdam zijn er veel goede burgertenten, dit maakt het lastig om de juiste keuze te maken. Maar, we zijn er uit! The Butcher Social Club is het geworden. Waarom? Omdat, buiten het feit dat ze hier heerlijke burgers hebben, het niet een standaard burgerrestaurant is. Het draait om meer dan enkel een burger. The Butcher Social Club, gevestigd aan het Overhoeksplein, is een combinatie van burgerbar, high-end lounge en old-school speelhal. Ben je in buurt? Dan raden wij The Cowboy aan. Een heerlijke Angus Beef burger met sla, tomaat, uitje, jalapeño en The Butcher BBQ sauce.

burgers noord holland man man 2

Cafe Burger – Hilversum

Cafe Burger is gelegen aan de Herenstraat in Hilversum. Hier kun je genieten van verschillende heerlijke burgers. De beef burgers worden gemaakt van het Franse koeien ras Blonde d’ aquitaine. Ben je in de buurt van Hilversum is het zeker de moeite waard om hier een burger te eten.

Kies voor een ‘Cosa Nostra’ deze burger zal bij ieder burgerfan het water in de mond doen lopen. Deze beef burger is een ware smaaksensatie en wordt bereid met romeinse sla, gebakken paddenstoelen, tomaat, rode ui, provolone em truffel-aioli.

burgers noord holland man man burgers noord holland man man 4

Ben je niet zo’n burgerfan, maar houd je meer van kip? Dan zijn dit de 5 beste plekken om kip te eten.