Van ’t Spit – Amsterdam / Rotterdam / Eindhoven

Keuze uit twee gerechten: een halve of een hele kip. Bij binnenkomst ruiken we de heerlijk gekruide kip die een half uurtje later mooi geserveerd op ons bord ligt. Van ’t Spit serveert enkel 100% Hollandse kip die diervriendelijk is opgegroeid. Gezonde, Brabantse kippetjes die alle liefde en aandacht van de boer hebben gekregen. En dat proef je.

van 't spit beste plekken kip man man

beste plekken kip man man van 't spit beste plekken kip van 't spit man man

The Roast Chicken Bar – Haarlem

It’s all about chicken. Gevestigd in een oude auto-garage in Haarlem zit The Roast chicken Bar. Afhankelijk van hoeveel honger je hebt heb je bij The Roast Chicken Bar keuze uit twee gerechten: een hele of halve kip. Met heerlijke bijgerechten, snacks en heerlijke lokale speciaalbieren is dit dé plek in Haarlem om kip te eten.

beste plekken kip eten man man roast chicken bar haarlem

beste plek kip eten roast chicken bar haarlem man man beste plek kip eten haarlem man man

Kippig – Utrecht

Kip, vers van het spit is de rode draad door het menu van Kippig en alle ingredienten zijn van lokale bodem. De formule achter kippig vloeit voort uit het aanbieden van een gezonder alternatief dan alle vette meuk die je veelal bestelt. En wat is er gezonder en smaakvoller dan lekkere kip van het spit. En je besteld de kip niet enkel bij jou thuis. Je kunt je kippetje gewoon in de kroeg bestellen en Kippig bezorgd ‘m.

beste plekken kip utrecht kippig man man

man man kippig utrecht man man beste plekken kip kippig utrecht

Alan & Pim’s – Rotterdam

Of je nou kip wilt als lunch, diner of een take-away. In Rotterdam bestel je deze bij Alan & Pim’s. Het duo heeft een eenvoudig, maar oh zo smaakvol concept neergezet. Kip in de smaken naturel, Provençaals, bittersweet BBQ of thais. Die je kan nuttige in een gezellige sfeer voor een goede prijs. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om je kip mee naar huis te nemen.

beste plek kip eten man man 2

beste plek kip eten man man beste plek kip eten man man 4

De Biertuin – Amsterdam

 

Gelegen tegenover het Oosterpark vind je De Biertuin. Een vette, robuuste setting waar je nodige speciaalbieren kunt drinken en heerlijk kunt eten. Hoewel De Biertuin niet enkel gesepcialiseerd is in kip, horen zij toch in dit rijtje thuis. Een heerlijk krokant korstje met malse kip.

beste plekken kip eten man man 2

beste plekken kip eten man man beste plekken kip eten man man 43