1. Activiteit

Een echte mannenactiviteit om samen met je vriend of je vader te doen, doet het altijd goed. Ga bijvoorbeeld een dag karten of laat het racemonster in je los tijdens een ritje in een Ferrari of een slipcursus. Een workshop is ook altijd een goed idee. De lekkerste gerechten maken tijdens een kookworkshop of zelf whisky samenstellen tijdens een workshop whisky maken.

2. Barbecue essentials

Mannen en barbecues is een ding. En vooral met dit heerlijke weer en de zomer in aantocht, wordt die barbecue minimaal een keer in de week tevoorschijn gehaald. Stel zelf een setje samen met verschillende spullen voor de barbecue. Denk hierbij aan houtskool, lekkere sauzen, barbecue bestek en een thermometer voor het vlees. Nu alleen nog wachten tot je wordt uitgenodigd.

3. Gadgets

Handige of grappige gadgets, het is altijd leuk om te krijgen. Van laptophoezen, tot handige speakers, tot gadgets die je nooit zelf had kunnen bedenken, maar eigenlijk heel leuk zijn, het internet staat er vol mee. En allemaal geschikt als cadeau voor je vriend of je vader.

cadeau's-boek-manman

4. Een boek

Het lezen van inspirerende boeken kan voor heel veel dingen goed zijn in het leven. Er zijn ontelbaar veel boeken verkrijgbaar in verschillende genres, zodat er altijd wel een geschikt boek voor je vader, je opa of je vriend bij moet zitten.

5. Styling essentials

Uiterlijke verzorging is en blijft belangrijk, hoe oud of jong we ook zijn. En de juiste producten hiervoor zijn een must. Daarom is het belangrijk om producten te kiezen die passen bij jouw haartype of de styling van je baard. Ziet de baard van je vader er altijd wat verward uit? Geef hem dan een goede trimmer. Of weet je vriend niet goed wat hij met zijn haar moet doen? Adviseer in een kapperszaak naar de beste essentials en geef hem een product cadeau, waardoor zijn kapsel weer perfect in model komt.

Met deze cadeautips in je achterhoofd is cadeau stress verleden tijd en vind je eenvoudig een verjaardagscadeau voor een man.