Burgerij

Burgerij heeft twee locaties in Antwerpen. Je kunt ze vinden aan de Sint-Laureiskaai oftewel het Eilandje, maar ook de Leopoldplaats hebben zij een vestiging. Of je nu binnen of buiten wilt zitten, de Burgerij is een aanrader. Beide zijn het toffe tenten waar je kunt genieten van een lekker, maar ook zeker eerlijke burger. Heb je zelf nog ideeën over hoe een burger hoort te zijn? Geef het ze door en wie weet wordt jouw burger de burger van de maand. Hou je het liever bij de bestaande menukaart? Ga dan voor Double Decker, een dubbele versgemalen beefburger afgewerkt met cheddar, sla, tomaatje, gebakken uitjes, augurk en bbq-saus. Genieten!

burgers antwerpen man man 5 burgers antwerpen man man 4

Ellis Gourmet Burger

Ellis Gourmet Burger kun je op meerdere plekken vinden. Zo hebben zij een vestiging aan De Keyserlei, het Eilandje en sinds kort ook aan de Leopold de Waelplaats. Bij Ellis serveren ze burgers die worden bereid met enkel de beste ingrediënten. Zo zijn er 4 dingen die hier hoog in het vaandel staan, smaakvol, sappig, zuiver en authentiek. Naast de seizoensburgers is de kaart rijkelijk gevuld met meest unieke burgers. Ga bijvoorbeeld voor de Blue Cheese Madness. Een beefburger aangevuld met Bleu de Causses, rucola en rode uienconfituur.

burgers antwerpen man man 2 burgers antwerpen man man

Burgers and Booze

Burgers and Booze combineert de twee dingen waar wij blij van worden, burgers en cocktails. Je kunt B&B vinden aan de Leopold de Waelstraat. Dit is de perfecte plek om de avond te beginnen. Eerst een goede bodem leggen met een heerlijke burger, daarna overstappen op een cocktail of shotjes. Zoals ze het zelf zeggen “eerst de shotjes, dan de vragen”. Op kaart vind je de lekkerste burgers, met de meest toffe namen. Ga voor de Notorious P.I.G., Grow Some Cojones of de Big Kahuna. ‘Tasty burgers, killer cocktails & good vibes’ wat wil je nog meer?

burgers antwerpen man man 7 burgers antwerpen man man 8

Check hier ook de beste cocktailbars van Vlaanderen.