1. Groot Vlaenderen – Brugge

Deze pre- en after dinner bar in Brugge serveert voor jou de heerlijkste verfrissende drankjes, zoals wijnen, bier, maar ook zeker heerlijke cocktails. En dit alles terwijl jij aan het genieten bent van de ritmes van cool jazz. Een zaak op een ideale locatie, waar ze verstand hebben van cocktails en waar een ontspannende sfeer heerst. Deze combinatie zorgt ervoor dat jij een nieuwe favoriete cocktailbar aan je lijstje toevoegt.

cocktailbars-vlaanderen-brugge-manman cocktailbars-vlaanderen-grootvlaenderen-manman

 2. NINE – Antwerpen

In een meer dan 200 jaar oud pand, onder het toeziend oog van de Lieve Vrouwe-kathedraal in het centrum van Antwerpen vind je NINE, een klassieke cocktailbar met veel aandacht voor kwaliteit en service. Het barteam bestaat uit een mix van creatievelingen die van elke cocktail iets bijzonders maken. Wereldberoemde cocktails, eigen creaties, of persoonlijke favorieten, alle cocktails zijn even lekker.

cocktailbars-nine-vlaanderen-manman cocktailbars-vlaanderen-nine-manman

3. SIPS – Antwerpen

Manuel, de eigenaar van SIPS, maakt voor jou de lekkerste cocktails en mocktails, op basis van verse ingrediënten en met gebruik van premium labels. Naast de cocktailbar waar je kunt genieten van de bijzondere creaties, doet SIPS ook aan worldwide catering, workshops en take away. Je kunt dus naast Antwerpen, overal in de wereld van de cocktails van SIPS genieten.

cocktailbars-sips-vlaanderen-manman cocktailbars-vlaanderen-sips-manman

4. Jigger’s – Gent

Een aantal jaren geleden haalde deze cocktailbar in Gent de 88e plek van de top honderd beste cocktailbars in de wereld. En dat is een prestatie. Jigger’s ademt de sfeer van de sixties en voor een goede cocktail, ben je hier dus aan het juiste adres.

cocktailbars-jiggers-vlaanderen-manman cocktailbars-vlaanderen-jigger-manman

5. The Dirty Rabbit – Antwerpen

Wanneer je binnenstapt lijkt het alsof je in een Londense Underground kroeg bent beland. Naast een uitgebreid aanbod aan bieren, beschikt The Dirty Rabbit ook over een ruime keuze aan cocktails. Zeggen de namen Moscow Mule, Pornstar Martini of Boilermaker jou iets? Bij The Dirty Rabbit weten ze als de beste hoe ze deze, en vele andere cocktails moeten bereiden.

cocktailbars-dirtyrabbit-vlaanderen-manman cocktailbars-vlaanderen-dirtyrabbit-manman

Tijdens de zomer gaan we massaal aan de cocktails, het heeft nu eenmaal meer het imago voor een drankje bij lekker weer. Maar in deze bars kun je altijd genieten van de heerlijkste cocktails. En om alvast een voorproefje voor het lekkere weer te nemen, zijn dit de beste cocktails die je doen verlangen naar de zomer.