Knappe BN’ers die nu Nederlandse mama’s zijn

Je zal een aantal van deze knappe BN’ers wel kennen. Naja, je weet wie ze zijn. Als jullie elke vrijdag een drankje met Monica Geuze doen, dan zou dat heel grappig zijn. Maar alles kan.

Deze trotse nieuwe Nederlandse mama’s zijn nog steeds even knap als altijd en verliezen hun looks helemaal niet.

1. Romy Boomsma

Romy is de vrouw van Arie Boomsma. Deze knappe vrouw is met haar 29 jaar een stuk jonger dan haar man en zij hebben sinds kort een prachtig dochtertje genaamd Juniper. Deze knappe meid was niet het eerste kind dat de familie Boomsma kreeg, want zij hadden voor Juniper al twee kinderen. Romy laat zien dat zij na niet één, niet twee maar ook niet na drie kinderen haar looks verliest. Ze hoort nog steeds thuis tussen de knappe BN’ers.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Juniper en ik toen ze vier weken oud was♥️. Laatst plaatste ik als antwoord op een vraag in een q&a in stories dat borstvoeding geven voor mij de eerste periode hártstikke pijnlijk was. Hier kreeg ik ontzettend veel reacties op van vrouwen die hetzelfde hadden meegemaakt. Het laten zetten van een tepelpiercing jaren geleden vond ik zelf minder erg dan de eerste weken dat mijn baby aanhapte om te drinken. Gelukkig had ik na de geboorte van Bobby een hele fijne kraamverzorgende die uitlegde dat dit er voor sommige vrouwen (helaas) bijhoort aan het begin. Omdat zij met me meekeek en begeleidde wist ik dat het allemaal goed ging. Gelukkig maar want online las ik alleen maar dat er vast iets verkeerd moest gaan bij mij aangezien borstvoeding geven geen pijn hoort te doen. Maar er ging niets mis, en ik had pijn. Op zich best logisch als er een mini mensje met verbazingwekkend veel kracht ineens urenlang vacuüm zuigt op je tepel. Daar moesten mijn borsten aan wennen. Ondertussen weet ik dat dit voor veel vrouwen geldt, en voor anderen is het vanaf het begin af aan gelukkig pijnloos. Na die eerste pijnlijke weken heb ik Bobby zonder problemen 15 maanden kunnen voeden en na de geboorte van Mozes en Juniper begon het weer van voor af aan maar wist ik dat ik door die eerste periode heen moest omdat het daarna beter zou worden. Gelukkig bestaan er fijne kraamverzorgenden, lactatiedeskundigen en (online)vriendinnen met ervaringsverhalen en niet alleen internetfora met moeders die het wiel hebben uitgevonden. Zelf had ik me er graag van te voren wat meer op ingesteld, dat borstvoeding geven die eerste weken enorm wennen kan zijn. Alsof je het als moeder en baby samen nog moet leren♥️. Foto door Paul Bellaart

Een bericht gedeeld door Romy Boomsma 🌿 (@romyboomsma) op

2. Monica Geuze

Monica behoort zeker wel tot de knappe vrouwen van Nederland in de 20. Zij heeft een dochter samen met de voetballer Lars Veldwijk en kan al een tijdje gerekend worden tot de knappe Nederlandse mama’s. Haar kindje is namelijk al twee jaar oud, maar dan ben je echt nog wel aan het begin van het ouderschap. Met haar 25 jaar is de vlogster nog jong en kan ze nog heel lang genieten van haar dochter.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Pied-de-poule freak @mostwantednl 🖤

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

My 2 moodz

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

3. Kim Feenstra

Deze actrice en fotomodel heeft in 2007 de hoofdprijs van Holland’s Next Top Model gewonnen. Onwijs knap en we kunnen zeker wel vaststellen dat Kim Feenstra in de top 10 knappe Nederlandse vrouwen in de 30 hoort. Na al die jaren is ze nog steeds een pracht dame en zij behoort sinds kort tot de Nederlandse mama’s. En wel van een zoontje. Kim Feenstra verliest nooit haar looks.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I’m growing and showing. This is my most precious selfie ever.

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Howdy folks! For @jfk.men

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im) op

4. Anouk Hoogendijk

Anouk Hoogendijk kan onwijs goed voetballen en daarnaast laat ze menig man wegsmelten met haar uiterlijk. Zij behoort echt tot de knappe BN’ers als je het aan ons vraagt. De voetbalster is echt pas net iets meer dan een week moeder maar het staat haar al onwijs goed.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Helaas zijn Sonny&mama nog even aan het bijkomen in het ziekenhuis, maar we genieten gelukkig wel van elkaar 💙

Een bericht gedeeld door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk) op

5. Lauren Verster

Dit jaar is Lauren Verster moeder geworden van haar tweede kind en ze behoort nog steeds tot de knappe BN’ers. Ze is inmiddels 40 jaar oud, maar dat stopt haar absoluut niet. Als oudste in het rijtje is zij echt niet de minste. Lauren hoort nu officieel thuis in de top van knappe Nederlandse vrouwen boven de 40.

Romee Strijd, één van onze favoriete Victoria’s Secret Angels, gaat ook mama worden. Ze is nu hoogzwanger en nog niet bevallen, maar deze knappe meid kunnen we binnenkort ook rekenen tot de knappe Nederlandse mama’s. Wist je dat Romee Strijd een heel knap schoonzusje heeft?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Waiting for my Avo Toast like… 💭

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd) op