Het totaalplaatje genaamd Romy Boomsma

Met haar 28 jaar is Romy Boomsma maar liefst 18 jaar jonger dan haar man Arie Boomsma, die we kennen als presentator en sportschooleigenaar. Dat leeftijdsverschil in sommige relaties geen struikelblok hoeft te vormen, bewijst het stel. In 2015 stapten ze in het huwelijksbootje. Verder hebben ze twee kinderen en zijn in verwachting van een derde. Op liefdesgebied zit het dus wel goed.

View this post on Instagram

💛 @lovelylane.nl door @chloechante

A post shared by Romy Boomsma 🌿 (@romyboomsma) on

View this post on Instagram

💛 door @chloechante in @zazi.vintage

A post shared by Romy Boomsma 🌿 (@romyboomsma) on

Meer dan “de vrouw van”

Ze heeft wellicht een bekende man en staat zelf wat liever buiten de schijnwerpers, maar stilzitten doet Romy Boomsma alles behalve. Zo is ze influencer, ontwierp ze een sieradenlijn en is ze columnist voor de VOGUE. Voor dit modeblad kruipt zij in de pen om te schrijven over haar ‘hersenspinsels’. Denk hierbij aan feminisme, mode, duurzaamheid en lichamelijke verandering. Relevante onderwerpen dus, die getuigen van een maatschappelijke betrokkenheid.

Romy Boomsma is een prachtige verschijning

Los van haar columns, carrière en gezin is Romy ook prachtig om te zien. Eén van de aspecten die ze deelt met haar man is het bezoeken van de sportschool. Minder actief dan Arie, dat weer wel. Maar via social media laat Romy weten dat ze zich beter voelt als ze sport en het dus ook als cadeautje aan zichzelf te zien. Met haar bruine lokken en altijd vriendelijke glimlach vult ze haar Instagram met de prachtigste foto’s. Op deze foto’s draagt ze grote hoeden, wijde jurken en een bonte verzameling aan motieven en kleuren. Een vrolijke en goedverzorgde verschijning dus en echte natuurlijke schoonheid. Om dit te benadrukken selecteerden wij de mooiste foto’s van de brunette.

View this post on Instagram

Zo, dit heb ik een tijdje voor me moeten houden, wat niet mijn sterkste punt is want leuke dingen deel ik liever vandaag dan morgen. Ik ben een aantal maanden geleden benaderd hoe ik erover dacht om een maandelijkse column voor de Vogue te schrijven. Alsof ik daarover zou moeten nadenken💁🏻‍♀️. Ik voel me ontzettend vereerd deel uit te mogen maken van zo’n fantastische club. Mijn eerste column staat in het maart nummer wat vanaf donderdag in de winkels ligt, en nu al online. De onderwerpen waarover ik schrijf zijn vrij aan mij om te kiezen (hoe heerlijk is dat) denk aan duurzaamheid, mode, natuurlijke skincare, feminisme, online kritiek, lichamelijke verandering, moederschap en meer van mijn gedachtespinsels. HAD IK AL GEZEGD HOE LEUK IK DIT VIND? ♥️ @nlvogue Foto door @paulbellaart Visagie door Elise Haman (mijn wenkbrauwen hebben er nooit beter uitgezien) Styling door Jos van Heel

A post shared by Romy Boomsma 🌿 (@romyboomsma) on

View this post on Instagram

We leerden elkaar jaren geleden kennen in een bus naar Berlijn, zij kwam naast me zitten en we stopten niet meer met praten. Toen we na dat tripje terugkeerden naar Amsterdam hadden we besloten dat ze bij mij kwam wonen en we woonden de jaren daarna anti kraak in een Villa Kakelbont aan het Vondelpark. De muren verfden we in allemaal andere kleuren, om onze bedden bouwden we tenten. De muziek stond altijd aan, en we praatten en dansten. Veel. Stofzuigen deed ze in haar mooiste jurken op klepperende klompjes om er iets leuks van te maken. We kregen vriendjes die de ander irritant vond, en wij zelf daarna ook. Er sprong daar eens een muis in bad toen zij erin lag. Ons enige badkamer licht was een kaars en werkend internet hadden we niet. Ze maakte foto’s van mij, van ons en alles. Dat laatste doet ze nog steeds, dat avontuur met de muis was gelukkig eenmalig. @chloechante

A post shared by Romy Boomsma 🌿 (@romyboomsma) on