Het knappe schoonzusje van Romee Strijd

De 23-jarige Carlijn van Leeuwen is het knappe schoonzusje van Nederlands topmodel Romee Strijd. Ondanks ze nu nog wordt gezien als ‘het schoonzusje van’ is ze zelf al flink aan de weg aan het timmeren. Niet alleen heeft ze bijna 40.000 volgers op TikTok, ook op Instagram doet ze het mega goed. Daar heeft ze al bijna 51.000 volgers. En nee, dit komt niet alleen maar omdat Romee wereldberoemd is, want als je Carlijn ziet is de kans groot dat je spontaan verliefd wordt.

Hoe Romee Strijd en Carlijn van Leeuwen familie werden

Nederlands topmodel Romee Strijd is al tien jaar samen met haar vriend Laurens van Leeuwen. Vorig jaar werd zelfs bekend dat het koppel in het geheim is getrouwd. Daarnaast verwachten de twee binnenkort hun eerste kindje. We kennen Laurens van Leeuwen als steun en toeverlaat van Romee Strijd die haar volgt in haar carrière en avonturen bij Victoria Secret. Maar ook Laurens is geen onbekende bij het publiek. Carlijn en Laurens zijn namelijk beiden kinderen van EO-presentator Bert van Leeuwen. Daarnaast hebben de twee nog een zus Pauline en een broer, Boris.

Carlijn van Leeuwen is een danseres op topniveau

Waar Romee Strijd goed is in modellenwerk en op catwalk lopen, is haar schoonzusje erg goed in iets heel anders. Carlijn van Leeuwen lijkt namelijk wel een danseres die op topniveau traint. Ze is niet alleen op TikTok populair geworden met haar dansvideo’s, ook op haar Instagram gaan ze als een speer en liket iedereen erop los. Het liefste doet ze dat met vriendinnen die dezelfde outfit aan hebben, lekker matchend. Overigens zijn Carlijn en Romee ook heel goed in het matchen van outfits. Zo plaatste Carlijn een tijdje terug nog onderstaande foto. Als het aan ons ligt, mag het Carlijn van Leeuwen binnenkort wel in de lijst van de  10 mooiste Nederlandse modellen.

View this post on Instagram

🐬🐟🐠

A post shared by Carlijn van Leeuwen (@carlijnvleeuwen) on

View this post on Instagram

@naetur ✨

A post shared by Carlijn van Leeuwen (@carlijnvleeuwen) on