AnneKee Molenaar

AnneKee Molenaar is vooral bekend doordat ze de vriendin is van de Nederlandse topvoetballer Mathijs de Ligt. Het zal je niet verrassen dat ze aan de weg timmert als model. Je kan haar dan ook onmogelijk niet opnemen in het lijstje van knappe Nederlandse vrouwen in de 20.

View this post on Instagram

💜

A post shared by AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar) on

Salomé Esther

Salomé Esther is zonder twijfel één van de mooiste Nederlandse vrouwen van in de 20. Iedere man zou haar graag tegen het lijf lopen. Totdat dit gebeurd kan je genieten van haar Instagramfoto’s.

Lindsey van der Hoeven

Lindsey van der Hoeven is één van de mooiste brunettes die we ooit in Nederland gezien hebben. De meeste mannen kunnen van deze 27-jarige schoonheid maar geen genoeg krijgen, en jij snapt vast wel waarom dat zo is.

Charis van den Velde

Charis van den Velde is van alle markten thuis. Tegenwoordig is ze vooral actief als model, maar dat is niet het enige wat op haar cv staat. Zo heeft ze op hoog niveau geturnd en heeft ze mode-design gestudeerd. Dat ze zich nu toch vooral focust op modellenwerk is voor ons geen enkel probleem.

Sem Wensveen

Sem Wensveen tennist op een hoog niveau. Dit is echter niet de voornaamste reden dat wij graag naar haar kijken. Sem Wensveen is namelijk zonder twijfel één van de knapste Nederlandse dames in de 20.

View this post on Instagram

Clay season started ‘.

A post shared by Sem Wensveen (@semwensveen) on

Chantal van Dalen

Een Nederlandse versie van topmodel Adriana Lima; dat klinkt niet verkeerd, toch? Chantal van Dalen is dan ook een vrouw waar we in de toekomst nog veel van hopen te zien.

Bregje Heinen

Bregje Heinen staat niet alleen in Nederland te boek als een ontzettend mooie vrouw. Zo maakte ze furore in dit Amerikaanse blad. Bregje beschikt dan ook over alles om elke man naar haar te doen verlangen.

Maan de Steenwinkel

Maan de Steenwinkel is voor veel mannen geen onbekende. Ze won The voice of Holland waardoor ze veel bekendheid vergaarde. Hierna bracht ze veel hits uit waardoor ze nog regelmatig in de spotlights staat. Bijkomend voordeel is dat we hierdoor vaak kunnen genieten van haar prachtige verschijning.

View this post on Instagram

🐣

A post shared by Maan (@maan.de.st) on

Joy Beune

Voor de sportliefhebber is Joy Beune vast geen onbekende. Ze is professioneel schaatster, ook al zijn we er zeker van dat ze ook prima uit de voeten zou kunnen als model. Ze is dan ook niet voor niets verkozen tot de mooiste Nederlandse sportvrouw van 2020.

Charelle Schriek

Als je Charelle Schriek ziet weet je direct dat ze thuishoort in het lijstje van knappe Nederlandse vrouwen in de 20. Dit is ook niet onopgemerkt gebleven voor Martin Garrix, die een tijdje een relatie met haar heeft gehad.

View this post on Instagram

🤍

A post shared by Charelle (@charelleschriek) on