Retro camper te koop

Er staat een prachtig opgeknapte camper te koop. Het gaat om een Nissan Urvan, dat klinkt niet sexy, maar dat is het absoluut wél. De huidige eigenaar heeft heel veel liefde en tijd in deze camper gestoken, maar helaas kan hij het niet meer permitteren om twee auto’s te hebben. Maar dat geeft jou wel de kans om een prachtig gerestaureerde retro-camper te kopen waarmee je gegarandeerd veel bekijks gaat krijgen. En dat voor een bedrag van 17.300 euro.

camper

De camper heeft een ruim tweepersoonsbed

De camper komt uit 1985. Dat zag je eerst wel aan het uiterlijk, omdat hij wat ouderwets oogde, maar dat zou je nu niet meer zeggen. De camper is écht gemaakt om romantisch of heel gezellig aan het strand te staan en heerlijk in slaap te vallen, kijkend naar de sterrenhemel. Er staat een groot tweepersoonsbed in, een keukenblokje en een uitschuifbaar tafeltje. Alles is zo slim en efficiënt mogelijk gemaakt, dus er is optimaal gebruik gemaakt van de ruimte die beschikbaar was. En dat zie je ook, want overal zijn kastjes en zijn er wel elementen die uitgeschoven kunnen worden.

Daarnaast is de binnenkant qua stoffering compleet opgeknapt én zit er een kwalitatief hoge geluidsinstallatie in. Dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je favoriete muziek ook maar een beetje krakerig uit de speakers komt. En wat betreft de buitenkant: het is precies zoals je een retro camper wilt hebben. De verfklus is pas in 2018 gedaan, dus je zal nergens gekke krassen of gebruikerssporen zien.

Een retro bolide voor $20,500

Voor een ruime 17.000 euro kan de camper dus van jou zijn. Er zit één kleine maar aan: de camper staat nog in Australië. Dus je zal hem eerst naar Nederland moeten krijgen én je moet nog geld betalen voor het importeren van de auto. Maar als je dat allemaal zou doen, heb je een prachtige retro-camper voor een spotprijs.

Bekijk hier nog wat foto’s van de camper:

camper