De mooiste Nederlandse vrouwen in de 30

Hoogstwaarschijnlijk ken jij een aantal van deze dames al, niet persoonlijk dan hรจ. Maar goed, beelden zeggen meer dan duizend woorden. Geniet van de mooiste Nederlandse vrouwen in de 30.

1. Yolanthe Cabau (35)

Laten we maar meteen goed van start gaan. En met wie anders dan Yolanthe zouden we dat moeten doen? De Spaans-Nederlandse actrice weet al voor een hele poos het hart van menig man te stelen en dat lijkt naarmate ze ouder wordt er niet minder op te worden. Wesley zal zich zo nu en dan wel even achter de oren krabben.

View this post on Instagram

๐Ÿฆ‹โ˜€๏ธ

A post shared by Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) on

2. Silvia de Castro-Geersen (34)

Sylvia Geersen vergaarde naamsbekendheid met haar deelname aan Holland’s Next Top Model, waar ze de zilveren plak pakte. Met die prestatie kreeg ze model klussen voor merken als Guess en Mora. Ja, Mora. Van die frituur-reclames. Hier en daar liet ze haar knappe kop zien in tv-programma’s, waaronder Expeditie Robinson in 2011. Ze is alweer 34 jaren jong, maar nog steeds even mooi.

View this post on Instagram

โ›ฑ #MagicTanBySylviaSecrets๐Ÿ’ซ

A post shared by Sylvia Geersenโœจ (@sylviageersen) on

3. Celine Huijsmans (35)

Bij sommige werknemers bij radio stations denk je ongetwijfeld: ben ik even blij dat we alleen de stem horen. Maar bij het zien van Celine Huijsmans gooi de die mening halsoverkop overboord. Sinds begin 2019 is Huijsmans de vaste nieuwslezeres van het radioprogramma Veronica Inside op Radio Veronica, met Wilfred Genee en z’n schaterlachende sidekicks. Oh, en de uitzendingen worden opgenomen. Doe ermee wat je wilt.

View this post on Instagram

โ™ฅ๏ธ ๐Ÿ™‚ #samensterktop100

A post shared by Celine (@celinehuijsmans) on

4. Nikkie Plessen (35)

Misschien wel de succesvolste zakenvrouw in deze lijst. In 2011 werd het merk NIKKIE gelanceerd, wat uit zou monden in een groot succes. Dat succes leverde haar ook een baan op in het programma Dragons’ Den. Daarnaast heeft ze ons aan buis gekluisterd weten te houden. Onderweg Naar Morgen, Goede Tijden, Holland’s Best Fashion Designer. Niet dat dat programma’s zijn waar we graag naar kijken, maar Nikkie maakte het toch wel interessant om even naar te loeren.

5. Jamie Vaes (31)

Jaimie Vaes is een Nederlandse presentatrice, influencer en tegenwoordig het meest bekend door haar relatie met de stuk jongere rapper Lil’ Kleine, met wie ze in 2019 ook een kind op aarde bracht. Wat kan je zeggen, een knappe mama toch?

6. Anna Nooshin (33)

Anna Nooshin is een alleskunner en daarnaast natuurlijk ook beeldschoon. Ze is mede-eigenaresse van NSMBL.nl, schreef haar eigen boek, staat vaak in de spotlights een runt een zeer succesvol YouTube-kanaal. Als zevenjarig meisje vluchtte ze uit haar geboorteland Iran. Dat hield haar niet tegen in het leven. Ze studeerde af van de Universiteit van Amsterdam en sindsdien gaat carriรจre wijs alles bergopwaarts.

7. Kim Feenstra (35)

Kim Feenstra won in 2007 de prestigieuze hoofdprijs van Holland’s Next Top Model. Haar stem is voor niet iedereen even fijn, maar qua looks kunnen we allemaal instemmen dat ze een waanzinnig knappe vrouw is. Daarnaast is ze ook een boefje. Ze heeft een tijd als escort gewerkt en heeft in het verleden weleens wat gestolen. Maar al met al houden we van Kim.

8. Geraldine Kemper (30)

Na Kim Feenstra is de link richting Geraldine Kemper al gauw gelegd. Ze is met afstand de leukste presentatrice op de Nederlandse buis. Ze vond haar bekendheid in het programma Sterretje Gezocht, maar ontpopte tot een grootheid in Nederland bij BNN, Spuiten en Slikken. Bijna iedere man heeft wel een zwak voor de goedlachse blonde Volendammer. Klaar, uit.

View this post on Instagram

Yesss yess! Happy weekend! ๐Ÿ“ธ @nandahagenaars

A post shared by Geraldine Kemper (@geraldine_kemper) on

View this post on Instagram

Gouwe ouwe ๐Ÿ“ธ @bykirstenvansanten

A post shared by Geraldine Kemper (@geraldine_kemper) on

9. Negin Mirsalehi (31)

Misschien wat onbekend voor velen, maar als je je vaak op Instagram bevindt herken je haar schoonheid in een milliseconde. Met ruim 6 miljoen volgens op dat platform is dat ook niet heel gek. Maar mocht je haar dus nog niet kennen, stellen we jullie met alle liefde even aan haar voor. Ze behoort tot de meest succesvolle onderneemsters van Nederland. Haar naam en looks geven het al een klein beetje weg, ze is niet geheel Nederlands. Negin vindt net als Anna Nooshin haar roots in Iran. Ze stoppen daar vast iets goeds in het eten.

View this post on Instagram

When I want to dress up but chill..

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on

10. Doutzen Kroes (35)

We sluiten dit lijstje van mooiste Nederlandse vrouwen in de 30 af met de koningin in de categorie. We behandelden Doutzen al eerder in een soortgelijk lijstje, maar dan van topmodellen. Maar ook hier kunnen we het niet doen zonder dit Friese boegbeeld. Nog altijd doet ze het erg goed voor de lens, waar ze ook rijkelijk voor betaald krijgt. Al met al een prima afsluiter dachten we zo. Scroll er vooral nog een aantal keer doorheen.

View this post on Instagram

There is power in kindness #repeat

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen) on

View this post on Instagram

Goodmorning #doutzenstories #hunkemoller

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen) on