Yolanthe Cabau is een van de mooiste vrouwen van Nederland

De Nederlands-Spaanse Yolanthe werd niet eens zo heel lang gekozen als mooiste vrouw van de afgelopen twee decennia. Een keuze die wij volkomen begrijpen. Iedere man ziet haar al te graag voorbijkomen, waar dat ook mag zijn. Gelukkig staat ze dan ook vaak en graag in de schijnwerpers. Mocht dat niet het geval zijn, kun je ten alle tijden richting een van haar sociale media kanalen surfen. Of check even die video hieronder van haar deelname aan De Lama’s. Daar ga je geen spijt van krijgen.

Het programma De Lama’s

Het programma De Lama’s was gebaseerd op het Britse-programma Whose Line Is It Anyway?. De show werd gepresenteerd door Patrick Lodiers, maar de diegene die de show keer op keer stal was de vierkoppige vaste groep die bestond uit Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Ruben van der Meer en Jeroen van Koningsbrugge. Van 2004 tot 2008 kregen ze miljoenen mensen aan het lachen door middel van hun hilarische imitaties, vreemde scenes en geïmproviseerde liedjes.

Elke aflevering was er een nieuwe BN’er die samen met de groep meedoet met alle grappen en grollen. Zo ook Yolanthe. Eèn bepaald onderdeel in de show is ‘Doventolk’. Waarbij de gast met bewegingen moet nadoen wat er achter haar allemaal wordt gezegd. Soort van hints, maar dan anders. Snap je het nog? Nou, goed. De mannen maken een beetje misbruik van de situatie en laten Yolante allerlei ‘interessante’ taferelen uitvoeren. Laten we het zo noemen. Zie de video hieronder:

Kan je hier geen genoeg van krijgen en is dit fragment veel te kort voor je? Snappen we volkomen hoor. Hier kan je de hele uitzending nog eens op je gemak terugkijken en genieten van de lollige scenes, maar vooral van Yolanthe. Zo toont Yolanthe haar fitte lichaam op Instagram en daarnaast heeft Yolante ook een knap zusje. De familie heeft zeer goede genen.