Yolanthe laat haar mega fitte lichaam op Instagram zien

Yolanthe behoort al jarenlang tot รฉรฉn van de mooiste vrouwen van Nederland. Iedere man ziet haar graag voorbijkomen op het internet of op de tv. Dat lukt dan ook aardig doordat ze vrij actief is in de Nederlandse televisiewereld en op sociale media. We waren erg blij toen ze een tijdje geleden foto’s deelde van haar vakantie. Deze zomer is het iets moeilijker geworden om op vakantie te gaan. Daarom heeft Yolanthe besloten om aan haar lichaam te werken. Dat heeft zich uitbetaald in een enorm fit lichaam. Dit is perfect te zien in deze heerlijke foto’s die ze tot onze genoegdoening op Instagram heeft geplaatst.

View this post on Instagram

๐Ÿฆ‹

A post shared by Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) on

Dieptepunten

Yolanthe mag dan wel succesvol, en vooral ontzettend knap zijn, maar ook zij heeft soms te maken met tegenslagen. Zo zit ze midden in een scheiding met haar man Wesley Sneijder. Ondanks dat dit geen makkelijke tijden voor haar zijn blijft ze werken en zien we haar nog vaak voorbijkomen. We hopen dat we nog lang van haar mogen genieten. Als we haar lichaam zien kunnen we ook alleen maar concluderen dat ze nog altijd topfit is.ย 

Haar zusje Marina

Waar jij misschien nog niet van op de hoogte bent, is dat schoonheid bij Yolanthe in de familie lijkt te zitten. Zo heeft de beroemdheid een zusje rondlopen die ook heel erg knap isย en ontzettend op haar lijkt. Ze is dan ook terecht opgenomen in het lijstje met de knapste zusjes van bekende Nederlanders. Zie hier de foto’s van het fitte lichaam van Yolanthe: