Knappe zusjes van BN’ers

De desbetreffende Nederlanders zijn treden vaak op de voorgrond, ze zijn tenslotte niet voor niks bekend. Echter hebben vele bekende personen knappe zusjes die wat meer geheim gehouden worden, zonde! Zie hieronder een aantal knappe zusjes:

Aida Nooshin (zusje van Anna Nooshin)

Anna Nooshin is een bekende Nederlandse Youtubster. Ze heeft een zusje rondlopen die erg op haar lijkt. Aida Nooshin is niet erg bekend, maar dat betekent niet dat ze niet knap is. We kunnen zonder twijfel zeggen dat ze in de top 4 thuishoort van de knapste zusjes van bekende Nederlanders.

Marina Cabau (zusje van Yolanthe Cabau)

Er is altijd roering rondom Yolanthe Cabau. Des te opvallender is het dan ook dat haar zusje Marina geruisloos door het leven gaat. En dat terwijl zij ontzettend knap is. Yolanthe heeft meer zusjes maar Marina lijkt het meest op het bekende model. Ze woont op Ibiza en uit haar Instagram feed blijkt dat ze reizen maakt over de hele wereld.

Dolshe Gulsen (zusje van Olcay Gulsen)

Olcay Gulsen heeft meerdere zussen. Ze is erg close met al haar zussen maar één daarvan lijkt wel heel erg op haar. We hebben het hier natuurlijk over Dolshe Gulsen. Zij hoeft overigens geen onbekende voor je te zijn. Bij het programma Shownieuws is ze namelijk lifestyle deskundige. Op Instagram heeft ze inmiddels ook al heel wat volgers: meer dan 80 duizend.

Victoria Verstappen (zusje van Max Verstappen)

Van bovenstaande vrouwen kan je je vast wel voorstellen dat ze een zusje hebben die er niet verkeerd uitziet. Bij Max Verstappen gaat dat misschien iets moeilijker. Toch kunnen we je mededelen dat Max Verstappen een heel mooi zusje heeft. Zij heet Victoria-Jane Verstappen en is 21 jaar oud. Het is het zeker waard om een kijkje te nemen op haar Instagram. Veel knappere zusjes van bekende Nederlanders ga je niet vinden.