Na twee spannende seizoenen nu The Sinner seizoen 3

Een vrouw (gespeeld door de knappe Jessica Biel) zit in alle rust op het strand, totdat ze vanuit het niets opspringt en een man dodelijk verwondt. Het was de beklemmende scène waarmee The Sinner meteen onze aandacht greep. Ze bekend de steekpartij, maar waarom heeft ze dit gedaan? Ook het tweede seizoen had een sinister plot: een jongen bekend een stel te hebben vergiftigd, maar de echte reden blijft onduidelijk. In beide seizoenen was het aan detective Harry Ambrose om de misdaden op te lossen. Door de beklemmende zaken waarin niets was wat het leek én het knappe acteerwerk, werd The Sinner al gauw publieksfavoriet. Nu is het tijd voor The Sinner seizoen 3.

The Sinner seizoen 3

Nieuw mysterie voor Harry Ambrose

The Sinner is, net als series zoals Fargo, een anthologie-serie. Dat betekent dat elk seizoen gaat over andere personages (met in dit geval uitzondering van Harry Ambrose) en een andere setting heeft. Voor The Sinner seizoen 3 is Upstate New York als locatie gekozen. Daar moet Harry Ambrose een dodelijk auto-ongeluk onderzoeken. De passagier, leraar Jamie (Matt Bomer) heeft het ongeluk overleeft. Bestuurder Nick Haas, een jeugdvriend van Jamie die plotseling weer opdook, niet. Al gauw blijkt dat Jamie veel geheimen uit het verleden met zich meedraagt. Wat zijn die geheimen? Wat is er echt gebeurd voor het auto-ongeluk? Harry Ambrose staat weer voor een moeilijke opgave.

The Sinner seizoen 3

Hoge verwachtingen om waar te maken

Jessica Biel zal niet te zien zijn in The Sinner seizoen 3, maar zal wel de uitvoerend producent zijn van de serie. In Amerika zijn de afleveringen van dit derde deel al uitgezonden. Dat de serie na 3 seizoenen nog een 8.0 gemiddeld als IMDb heeft, bewijst dat zij (en de cast) goed werk heeft verricht. Fans van de serie moeten nog heel even geduld hebben. Op 17 juni verschijnt het nieuwe deel namelijk op Netflix. Check tot die tijd alvast de spannende trailer hieronder.