Nieuw op Netflix in week #23

Met alweer de 23e week van het jaar zijn we begonnen aan juni. In deze maand kunnen we veel warmte verwachten, versoepelde maatregelen én een hoop films en series die nieuw op Netflix verschijnen. Er zijn een hoop films en series die in de maand juni 2020 worden toegevoegd aan het assortiment van Netflix. Op sommige daarvan moet je nog even wachten, maar deze series en klassieke film kun je deze week al kijken.

Indiana Jones and the Temple of Doom

Goed, de special effects doen nu eerder grappig dan realistisch aan, maar deze klassieker komt dan ook alweer uit 1985. De legendarische Steven Spielberg regisseerde de film en Harrison Ford speelt de hoofdrol. We volgen Indiana Jones, die wordt ingeschakeld om een mysterieuze steen te vinden en een groep ontvoerde kinderen moet zien terug te halen. Voor fans van het avonturengenre en/of Spielberg is dit één van de films die je niet mag missen.

 

Below Deck

Het idee van een zomerse cruise spreekt ons allemaal aan en al helemaal in deze tijd. Zonnen, varen en heerlijk tot rust komen. De reality-serie Below Deck neemt de kijker mee op de verborgen kant van zo’n cruise. Niet de passagiers, maar de bemanningsleden staan centraal. Hun onderlinge vetes, liefdesperikelen en hun contact met de gasten zijn voer voor vele vermakelijke afleveringen. Vanaf maandag 1 juni staat de serie nieuw op Netflix.

 

Vikings – Seizoen 6

Eerder praatten we je al bij over Vikings seizoen 6. Deze week is het eindelijk zover. We kunnen weer genieten van de woeste strijd die wordt gestreden door (onder andere) de zonen van de legendarische Ragnar. Denk je nu: dat hele seizoen kijk ik achter elkaar uit, dan hebben we een kleine kanttekening. Alleen de eerste 10 afleveringen van het zesde seizoen verschijnen vrijdag 5 juni nieuw op Netflix. Op de allerlaatste afleveringen moeten we dus nog even wachten.

 

13 Reasons Why – Seizoen 4

Het vierde en tevens laatste seizoen van 13 Reasons Why wordt deze week ook nieuw op Netflix geplaatst. In dit laatste seizoen zullen we wederom Clay Jensen en zijn schoolgenoten volgen. De groep gaat richting hun afstuderen en zal zich dus moeten voorbereiden op een leven buiten de high school muren. 13 Reasons Why zal echter niet 13 Reasons Why zijn als er geen nieuwe geheimen meer boven water komen. Verwacht dus veel intrige, schimmige taferelen en onthullingen in dit slot. Vanaf vrijdag 5 juni staat de serie op Netflix.