Nieuw op Netflix in juni

Elke keer als je denkt dat je Netflix hebt ‘uitgespeeld’, komen er weer verrassende series en films bij. Zo kunnen we sinds kort genieten van de nieuwe serie Snowpiercer, over het zware apocalyptische leven aan boord van een trein. Ook zijn King Kong, Crazy Rich Asians en Space Force sinds kort te zien. Een behoorlijk gevarieerd aanbod dus. Daar komen in de maand juni nog wat namen bij. Dit zijn een paar films en series die jij deze maand nieuw op Netflix kunt verwachten.

The Titans Game – 1 juni

Op 1 juni wordt er een hoop reality-tv toegevoegd aan Netflix. Het grootste deel zal voornamelijk voor je vriendin of zus interessant zijn, met titels als Keeping Up with the Kardashians en The Real Housewives. Toch is The Titans Game een reality-programma waar juist wij mannen heel erg blij van worden. In de competitiestrijd nemen alledaagse burgers het tegen elkaar op in slopende mentale en fysieke proeven. Wie mag zich uiteindelijk de Titaan noemen? Een leuk en zeker niet onbelangrijk details: Dwayne ‘The Rock’ Johnson neemt de presentatie op zijn schouders. We beginnen de maand dus goed, met The Titans Game nieuw op Netflix.

 

Vikings Seizoen 6 – 5 juni

Het was al een tijd bekend: Vikings komt terug. Vanaf 5 juni staan de eerste 10 afleveringen van het zesde en laatste seizoen nieuw op Netflix. We zullen zien hoe het afloopt met de zonen van Ragnar, die in korte tijd zo’n groot imperium hebben opgebouwd. Maar in trouwe Vikings stijl liggen gevaar, verraad en vijanden altijd op de loer.

 

The Last Days of American Crime – 5 juni

Deze film belooft een topper te worden. In The Last Days of American Crime volgen we hoofdpersoon Graham Bricke. Bricke leeft in een Amerika dat dusdanig is overspoeld met criminelen, dat de overheid besluit in te grijpen. Zij introduceren een speciaal signaal. Iedereen die dit signaal hoort zal niet langer meer in staat zijn om een crimineel feit te plegen. Hij wordt benaderd door een grote gangster die zijn hulp (en die van een vrouwelijke hacker) nodig heeft. Voordat het signaal wordt geïntroduceerd wil hij nog één keer een grote overval beramen. De film belooft een heus actiespektakel te worden en is daarom meer dan welkom.

 

Da 5 Bloods – 12 juni

In deze film volgen we een groep Afro-Amerikaanse soldaten. Na de Vietnamoorlog, waarin zij vochten, keren ze terug naar de plek des onheils. Ze hebben immers een belangrijke missie: de restanten van hun vroegere leider terugvinden én een groot kapitaal opsporen dat ze destijds hebben achtergelaten. De film besteedt uitgebreid aandacht aan de gevolgen die de oorlog voor de soldaten had. Vanaf 12 juni staat Da 5 Bloods nieuw op Netflix. Dan kunnen we zien of de mannen slagen in hun zoektocht.