Criminelen aan de macht in The Last Days of American Crime 

Recent konden we genieten van Extraction. De actiefilm met Liam Hemsworth kon rekenen op een gigantische première en was hiermee een echt kijkcijferkanon. Nu is het de beurt aan The Last Days of American Crime. De film is gebaseerd op een stripboek. Amerika is in de film overspoeld met criminelen. Moord, terrorisme en andere criminele activiteiten zijn aan de orde van de dag en maken van de straten een onveilig gebied. De overheid verzint hier iets op, maar een groep criminelen probeert alsnog hun slag te slaan voordat het te laat is.

The Last Days of American Crime

Strijd tegen anti-misdaad signaal

Hoofdpersoon Graham Bricke is één van de criminelen, al is hij nooit erg succesvol geworden. Zijn broer, die ook in het criminele circuit zat, is gestorven. Graham wordt geconfronteerd met een maatregel die de overheid wil invoeren. Door een speciaal signaal uit te voeren, wil de overheid de criminaliteit tegengaan. Iedereen die het signaal hoort, zal niet meer in staat zijn om een crimineel feit uit te voeren. Hij wordt in The Last Days of American Crime al gauw benaderd door een machtige gangster. Die heeft Graham én een aantrekkelijke vrouwelijke hacker nodig, voor een groot plan. Met hun hulp wil hij maar liefst $30 miljoen dollar stelen.

Regisseur van Taken opnieuw aan het roer

The Last Days of American Crime is geregisseerd door Olivier Megaton. Eerder regisseerde hij al films als Taken 2 en Taken 3. Als we één ding over die films kunnen zeggen, is het dat ze barsten van de actie. Eén blik op de trailer van de film leert ons dat het qua actie ook in deze film wel goed zit. Maar lukt het om de overval op tijd rond te krijgen? Voor het antwoord op die vraag moeten we nog even geduld hebben. Vanaf 5 juni staat de film namelijk op Netflix.