Nieuw op Netflix in week #22

Op het gebied van films en series is het al een tijd rumoerig. Waar veel producties (tijdelijk) worden stilgelegd, zijn er bioscoopfilms die direct online te zien zullen zijn in plaats van in de bioscoop. Netflix blijft gelukkig een constante factor als het aankomt op het produceren en delen van films en series. Zo kunnen we deze week een spannende oorlogsfilm verwachten, maar is er gelukkig ook genoeg te lachen. Als alles wat er deze week nieuw op Netflix verschijnt ons iets duidelijk maakt, is het dat we ons de komende tijd niet hoeven te vervelen.

The 100 – Seizoen 7

Al seizoenen lang kunnen we personages als Clarke en Bellamy volgen. In het eerste seizoen van The 100 werden zij vanuit een ruimteschip naar de aarde gestuurd. Die aarde leek niet meer bewoonbaar en een grote groep tieners moest dit testen. Leven op de aarde bleek echter wel mogelijk, maar de tieners waren niet alleen. Inmiddels is Clarke door de seizoenen heen uitgegroeid tot een sterke leider en hebben we afscheid moeten nemen van een groot aantal personages. Met het zevende én laatste seizoen van de serie zullen de laatste puzzelstukken op hun plaats vallen. Vanaf dinsdag 26 mei staat het seizoen nieuw op Netflix.

 

Midway

Is het al woensdag? Vanaf woensdag 27 mei kunnen we namelijk genieten van Midway. In deze oorlogsfilm volgen we de strijd rondom het cruciale eiland Midway. De Tweede Wereldoorlog werd in de lucht en op het water uitgevochten rondom dit eiland, dat een strategische ligging had. Onder andere Luke Evans en Woody Harrelson nemen ons mee terug in de tijd.

 

Space Force

De makers van The Office komen weer met een hilarische productie. Steve Carell speelt de hoofdrol in deze komedieserie. Hij krijgt de taak om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger te maken: de Space Force. Dat dit niet zonder problemen is, wordt al gauw duidelijk. Ook John Malkovich speelt een rol in Space Force, dat vanaf vrijdag 29 mei nieuw op Netflix te zien zal zijn.

 

Spider-man

Heb jij zin een nostalgisch filmavondje? Kies dan voor Spider-Man. Recentere delen zijn al te zien op Netflix, maar dit is de film uit 2002 waar de hele franchise mee begon. We volgen het – inmiddels klassieke – verhaal van Peter Parker. Na een spinnenbeet ontwikkelt hij mysterieuze gaven, die hij kan gebruiken om de wereld te redden van boosdoeners. Vanaf zondag 31 mei kunnen we weer genieten van zijn capriolen; dan staat Spider-Man nieuw op Netflix.