Ruud Gullit is geen onbekende

Ruud Gullit voetbalt al lang niet meer. Toch is de voetballer, zeker in Nederland, nog altijd erg bekend. Het feit dat hij daarna ook nog aan de weg heeft getimmerd als coach heeft hem nog meer bekendheid opgeleverd. Zo is hij assistent-bondscoach geweest van het Nederlands Elftal. Ook dit heeft zijn vermogen nog enigszins gespekt. Dat heeft ervoor gezorgd dat hij in staat was om een mooi appartement te kopen. Doordat hij dit nu verhuurt kan hij een extra zakcentje verdienen. En dit is een appartement waar menig man graag in zou willen wonen.

Ruud Gullit

Hij wil zijn appartement verhuren

Het appartement waar het om draait is een driekamerappartement. Twee van de kamers dienen als slaapkamers en er is één badkamer aanwezig. Ook ben je in staat zelf te koken door een half open luxe keuken. Deze beschikt bovendien over diverse inbouwapparatuur. Er is een totale woonoppervlakte van 85 vierkante meter. Om hier te wonen moet je 1750 euro per maand betalen. Als je er graag een parkeerplek voor je auto bij wil, heb je hier de mogelijkheid toe. Voor 150 euro per maand kan je je auto parkeren in de parkeergarage.

Ruud Gullit

Andere voetballers roeren zich ook op de woningmarkt

Ruud Gullit is niet de enige persoon in de voetbalwereld die een appartement wil verhuren in Amsterdam. Frenkie de Jong heeft namelijk pas een dubbel bovenhuis gekocht die hij direct heeft verhuurd voor 2250 euro per maand. Eerder zette Hakim Ziyech zijn appartement in Amsterdam al te koop op Funda. Bekijk hier nog een aantal foto’s van het appartement dat Ruud Gullit gaat verhuren:

Appartement

Appartement

Appartement