Frenkie de Jong koopt een nieuw appartement

Frenkie de Jong was het seizoen voor dit seizoen de absolute sterspeler van Ajax. Hij leidde Ajax naar het landskampioenschap en naar de halve finale van de Champions League. Als één van de grootste talenten ter wereld werd hij voor een bedrag van 75 miljoen euro verkocht aan FC Barcelona. Ook daar laat Frenkie zijn kwaliteiten regelmatig zien. De middenvelder is nu dus alweer bijna een jaar weg uit Amsterdam. Of toch niet helemaal? Amsterdam voelt voor hem nog steeds als thuis en hij wil hier dan ook nog een leuk optrekje hebben. In deze missie is hij zeker geslaagd gezien het luxe appartement dat hij op de kop heeft geslagen.

Frenkie de Jong
Foto: Bekende Buren

Appartement in Amsterdam-Zuid

Het appartement dat de voetballer heeft gekocht is gesitueerd in Amsterdam-Zuid. Zijn nieuwste aankoop heeft een woonoppervlakte van 96 vierkante meter. Frenkie de Jong gaat de beschikking krijgen over vier kamers die verdeeld zijn over twee woonlagen. Drie van de kamers zijn slaapkamers en één ervan is een badkamer. Het dubbele bovenhuis heeft een luxe open keuken die uiteraard over alle benodigde inbouwapparatuur beschikt. Leuk voor de zomer: er zit een dakterras bij waar je heerlijk op kan zonnen.

Badkamer
Foto: Bekende Buren

Frenkie de Jong gaat het dubbele bovenhuis verhuren

Het appartement bevindt zich net naast het Vondelpark waardoor de locatie ideaal is. Voor het dubbele bovenhuis heeft Frenkie de Jong 700.000 euro moeten betalen. Hij had eerder ook al de tweede etage gekocht in dit pand, waardoor hij hier nu over drie woonlagen beschikt. Je zou misschien denken dat het ideaal is voor de voetballer om hier samen met zijn vriendin in te verblijven als hij in Nederland is, maar dat lijkt voorlopig niet te gebeuren. Frenkie de Jong heeft namelijk besloten om het te verhuren voor een prijs van 2250 euro.

Frenkie de Jong
Foto: Bekende Buren
Hal
Foto: Bekende Buren