Het huis van Ziyech staat te op Funda

Als je bekend bent met de Zuidas ken je de Gustav Mahlerlaan misschien wel. Het is een van de meest centraal gelegen straten van de Zuidas, naast station Amsterdam Zuid. Aan deze straat staan machtige moderne torens met kantoren en de mooiste woonhuizen. En één van die huizen is het prachtige penthouse van Hakim Ziyech. Sinds hij bij Ajax zit verdient de sterspeler een miljoenensalaris en dit heeft hij drie jaar geleden geïnvesteerd in dit huis. Nu kan hij tonnen winst maken bij de verkoop ervan. Het staat namelijk te koop op Funda voor 2,7 miljoen euro, nadat hij er 1,86 miljoen voor heeft betaald.

ziyech

Een luxe penthouse met zwembad, sauna en meer

Het optrekje is in ieder geval voorzien van een boel luxe. Zo heb je om te beginnen heel veel ruimte om het in te delen zoals je wilt. Ziyech had zo te zien niet heel veel inspiratie bij de inrichting, aangezien een grote open ruimte slechts gevuld is met een pooltafel en verder niks. Verder is er een zwembad aanwezig, zijn er 2 luxe badkamers en is er een sauna. De keuken heeft een kookeiland en is voorzien van een uitrusting van het luxe merk Bulthaup. De grote ramen rondom het hele huis zorgen ervoor dat je huis overdag ondergedompeld wordt in natuurlijk licht.

ziyech

Nooit koude voeten voor Ziyech

Hoe lekker is het om in de ochtend uit je bed op een warme vloer te wandelen? Het kan door de vloerverwaming die door het hele huis is geïnstalleerd. Waarom Ziyech het wil verkopen is niet duidelijk. Toch kunnen we er een goede gok op wagen op dat de dikke winst die hij ermee maakt meespeelt. Voorlopig zwemt de best betaalde voetballer van Ajax dus eerder in het geld in plaats van in zijn zwembad op de Zuidas. Toch behoort hij nog lang niet bij de best betaalde sporters.

Wij selecteerden een aantal foto’s van de woning op Funda. Check it out: