Vikings seizoen 6 bijna op Netflix

Het is helemaal nog niet zo lang geleden dat de eerste 5 seizoenen van Vikings naar Netflix kwamen. Fans van de serie konden al veel langer genieten van alle Viking avonturen. Het eerste seizoen kwam namelijk al uit in 2013. Grote kans dus dat jij die seizoenen al lang had gezien voordat Netflix de serie toevoegde aan haar assortiment. Niettemin is het fijn om de beschikking te hebben over de serie. In de serie staat het leven van de rovende en wrede Vikingen centraal. Het bleef echter wachten op Vikings seizoen 6. Nu is het dan bijna zover.

Vikings seizoen 6

Het nieuwe seizoen is opgedeeld in twee delen

Vikings seizoen 6 zal op 5 juni naar Netflix komen. We moeten dus nog minder dan een maand wachten om te zien hoe het personages als Lagertha, Bjorn en Ivar vergaat. Mocht je denken dat het wachten vanaf die datum voorgoed voorbij is, dan moeten we je helaas toch nog even teleurstellen. Het zesde seizoen is namelijk opgedeeld in twee delen. Alleen de eerste 10 afleveringen zullen te streamen zijn. De laatste 10 afleveringen zullen eerst op de Amerikaanse tv moeten worden getoond, voordat Netflix ook die rechten kan opkopen.

Soortgelijke series

Ben jij een fan van het Vikings genre, dan is het fijn om te weten dat er nog meer dan genoeg andere films en series op Netflix te vinden zijn die aan de serie doen denken. Eén van de populairste voorbeelden hiervan is The Witcher. In die serie volgen we monsterjager Geralt. Hou jij het liever bij Vikings zelf, dan heb je dus tot 5 juni om alle afleveringen (nogmaals) te kijken op Netflix. Is Vikings seizoen 6 uiteindelijk ook helemaal voorbij, dan hoef je je niet bang te maken dat je je nooit meer kan onderdompelen in de wereld van de Scandinavische krijgers. Een spin-off, Valhalla genaamd, is namelijk al in de maak.