Nieuw op Netflix in week #20

In een tijd waarin veel dingen onzeker zijn, is Netflix gelukkig een constante factor. Elke week worden films, series en documentaires aan het grote assortiment toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat het aanbod inmiddels erg groot is. Van de 10 leukste Nederlandse cabaret shows die te bekijken zijn tot het immens populaire Extraction; Netflix weet hoe ze ons moeten vermaken. Dit zijn de series die deze week nieuw op Netflix verschijnen.

Trial by Media

In Trial by Media wordt elke aflevering een andere beruchte rechtszaak uit de Amerikaanse geschiedenis gevolgd. De personen die in de zaken terecht stonden werden onder andere beschuldigd van corruptie, moord en verkrachting. Elke aflevering wordt er vooral aandacht besteed aan de manier waarop de aandacht in de media bepalend was voor het rechtsproces. Roddelpers die geruchten over de verdachten verspreidde of bijvoorbeeld een verdachte die zelf de pers en tv-programma’s opzoekt. Het zorgt ervoor dat je net even wat anders naar het Amerikaanse rechtssysteem en de media gaat kijken. Vanaf vandaag staan de afleveringen nieuw op Netflix.

 

The Wrong Missy

Het plot van deze komedie klinkt als onze ergste nachtmerrie. Tim Morris (gespeeld door David Spade), komt de vrouw van zijn dromen tegen: Missy. Hij twijfelt dan ook niet lang om haar via zijn mobiel uit te nodigen voor een week weg die wordt georganiseerd door zijn werk. Eenmaal daar aangekomen blijkt echter dat hij de verkeerde persoon heeft uitgenodigd. De gestoorde Missy die opdaagt op de ‘ontspannen’ week blijkt een vroegere blind date te zijn die ook Missy heet. Het zorgt voor een hilarische film, die je goed met je vriendin kunt kijken. Klinkt het plot toch te flauw? Check dan de 10 beste komediefilms op Netflix. Vanaf woensdag 13 mei is The Wrong Missy nieuw op Netflix te vinden.

 

White Lines

Het wachten op White Lines is bijna voorbij. De serie is geproduceerd door Alex Pina, de persoon die eerder La Casa de Papel voor zijn rekening nam. In zijn nieuwe serie reist Zoe Walker af naar partyeiland Ibiza. Niet om zelf helemaal los te gaan, maar juist met een concreet doel. Haar broer leefde vroeger op het eiland. Als populaire DJ genoot hij veel aanzien, totdat hij werd vermoord. Nu, jaren later, is ze vastberaden om de waarheid boven water te halen. Hopelijk is de serie net zo sterk als La Casa de Papel. Vanaf vrijdag 15 mei kunnen we dat beoordelen. Dan staat White Lines namelijk nieuw op Netflix.