Nederlandse cabaret shows op Netflix

Hoe jij veel van comedy? Of ben je gewoon toe aan een mannenavond? Dan is het heerlijk om een biertje erbij te pakken en één van deze Nederlandse cabaret shows op Netflix te checken.

1. Peter Pannekoek – Zacht van Binnen

Peter Pannekoek heeft zijn eigen cabaret shows maar is vaak ook te zien op de nationale televisie. Zo is hij vaste gast in sommige tv-programma’s en krijgt hij regelmatig uitnodigingen voor talkshows. Zijn show Zacht van Binnen is één van de leukste Nederlandse cabaret shows op Netflix.

peter pannekoek netflix

2. Daniël Arends – Carte Blanche

Van Daniël Arends staan er veel shows op Netflix. Zijn cabaret shows zijn dan ook erg vermakelijk. Persoonlijk vinden wij Carte Blanche één van zijn betere; en daarom raden wij deze aan jullie aan.

3. Javier Guzman – Ga-Bie-Jer

Javier Guzman is een cabaretier annex acteur. Hij behoort al jarenlang tot één van de beste cabaretiers van Nederland. In 2019 kwam hij met zijn show Ga-Bie-Jer, die erg goed ontvangen werd. Je kan deze nu bekijken op Netflix!

4. Hans Teeuwen – Echte Rancune

Hans Teeuwen zoekt in zijn shows de grenzen op. Zijn shows zijn daarom vaak wat gewaagd maar wel heel grappig. Echte Rancune is een show die vol zit met karaktermoorden op belangrijke personen en instituties. Maak je maar alvast klaar voor ruim anderhalf uur gieren en brullen.

hans teeuwen op netflix

5. Jochem Myjer – Even geduld aub!

Jochem Myjer is waarschijnlijk de drukste cabaretier die je gaat tegenkomen. Het is dan ook geen wonder dat hij ADHD heeft. Er zit hierdoor ontzettend veel energie in zijn shows. Je hoeft dan ook zeker niet bang te zijn dat je in slaap zal vallen tijdens zijn show. Even geduld aub! komt uit 2016 en behoort zonder twijfel tot één van zijn leukste shows.

6. Theo Maassen – VANKWAADTOTERGER

Theo Maassen staat bekend om zijn harde humor en om het feit dat hij maatschappelijke problemen aan de kaak stelt. Zo zal je bij Theo Maassen veel meer voorgeschoteld krijgen dan alleen een paar ‘flauwe grapjes’. Zijn show VANKWAADTOTERGER zal je zeker aan het lachen krijgen.

Nederlandse cabaret shows op Netflix

7. Pieter Derks – Spot

Pieter Derks weet van alles een grap te maken. Met zijn show Spot weet hij iedereen aan het lachen te krijgen. We zijn dan ook erg blij dat deze op Netflix staat.

8. Najib Amhali – I Amhali

Najib Amhali is een Marrokaans-Nederlands cabaretier. Wist je al dat hij wel 5 keer is bekroond als populairste cabaretier van Nederland? In zijn show I Amhali bespreekt hij onder meer de zwangerschap van zijn vrouw en het vaderschap. Veel mannen zullen zich herkennen in de problemen die hij ervaart.

9. Ronald Goedemondt – Geen Sprake Van

In deze show uit 2018 praat ook Ronald Goedemondt over het vaderschap. Daarnaast tackelt hij het probleem van ouder worden. Geen Sprake Van duurt 1 uur en 40 minuten en is één van de beste Nederlandse cabaret shows op Netflix.

ronald goedemondt netflix

10. Patrick Laureij – Dekking Hoog

Een cabaretier met drogere humor dan Patrick Laureij ga je waarschijnlijk niet vinden. De geboren Rotterdammer maakt iedereen aan het lachen. Onder meer alcoholgebruik onder minderjarigen, speelgroepen en kickboksen zijn onderwerpen die de revue passeren in Dekking Hoog.