Volkshotel gaat weer open

Vanaf afgelopen weekend heeft het Volkshotel haar deuren weer geopend met inachtneming van de maatregelen omtrent het coronavirus. Normaal gesproken zijn het veelal toeristen die in een hotel verblijven, maar nu lijkt zich de perfecte gelegenheid aan te doen om er in eigen land even tussenuit te gaan. Je verblijft in het Volkshotel namelijk in een luxe verblijf en krijgt kwalitatief uitstekend eten met dit speciale arrangement.

Speciaal arrangement

Tot 1 juni heb je de kans om van dit speciale arrangement gebruik te maken. Bij dit speciale arrangement krijg je een overnachting in het Volkshotel voor 2 personen. Daarnaast krijg je ook nog eens een 3 gangendiner. Dit diner zal samengesteld worden door chef-kok Henk-Jan. Bij het diner is er een uitgebreid menu waar je veel mogelijkheden hebt. Ook als je vegetarisch wil eten is er nog genoeg keuze. Daarnaast wordt er voor muziek gezorgd door één van de vaste DJ’s van het Volkshotel.

Volkshotel

Dit arrangement voor 2 personen kost in totaal 150 euro. Je kan dit ook nog upgraden door een nacht te verblijven in een special room. Dan moet je wel 50 euro extra betalen. Ook heb je de mogelijkheid om dit avontuur aan te gaan met zijn vieren. In dat geval verblijf je in een Large kamer. Dit kost je 270 euro. Vergeet niet de promocode FEEDME te gebruiken als je gebruik wil maken van een speciaal arrangement.

Volkshotel is niet zomaar een hotel

Het Volkshotel zit gevestigd in het voormalige hoofdkantoor van de Volkskrant. Door de centrale ligging ben je zo in het centrum van Amsterdam. In totaal zijn er zo’n 172 kamers. Je kan hier meer dan alleen overnachten. Ze hebben onder andere namelijk ook een bar, restaurant, werkplekken en conferentiezalen.