Lie Meurs is een prachtige vrouw

De meeste mannen zijn het erover eens dat Lie Meurs een prachtige vrouw is. Als je ziet hoe ze er vroeger uit zag, zal je haar nauwelijks terug herkennen. Lie Meurs is 26 jaar oud en was in 2019 verleidster bij Temptation Island VIPS. Dat moet voor de mannen niet makkelijk zijn geweest, want wie kan deze gedurfde verschijning nou de deur wijzen? Ze deed eerder ook al mee aan Ex on the Beach en dit is wat ze destijds liet weten: “Ik denk dat mennen vooral op mij vallen door mijn blonde haren en lichte ogen en grote lippen. Ik zie er wel heel cute en innocent uit, maar ik heb toch wel een bad kantje”. Misschien is dit dan ook wel de reden waarom Fabrizio van Temptation Island voor haar gevallen is, want die twee hebben een verleden met elkaar.

Wat heeft ze allemaal aan zichzelf laten veranderen?

Lie Meurs zag er vroeger dus heel anders uit. En dat is ook wel te geloven met de wetenschap dat ze haar lippen heeft laten doen en haar wenkbrauwen veel voller heeft gemaakt. Daarnaast lijkt de vorm van haar gezicht een stuk anders te zijn. Ook lijkt Lie op tv altijd blauwige ogen te hebben terwijl ze eigenlijk bruine ogen heeft. Ze heeft dus flink aan zichzelf gesleuteld. Wel heeft ze naar ons weten altijd al lange haren gehad. Ook loopt ze al voor een geruime tijd met ontzettend veel tattoos op haar lichaam rond.

Lie is niet de enige die wat aan haar lichaam laat veranderen

Lie Meurs is bij lange na niet de enige vrouw die aan de plastische chirurgie is gegaan. Zo heeft Khloé Kardashian ook een heuse transformatie ondergaan. Daarnaast ziet de vriendin van Lil’ Kleine, Jaimie Vaes, er heel anders uit dan vroeger. Hieronder kan je zien hoe Lie Meurs er vroeger uitzag:

View this post on Instagram

@liemeurs #liemeurs

A post shared by @ alternativequeensz on