Het begon bij Fabrizio en Pommeline

Fabrizio en Pommeline deden samen mee aan Temptation Island VIPS. Hun liefde leek één groot succesverhaal te zijn. Ze waren zelfs verloofd. Na Temptation Island VIPS ging het toch mis. Fabrizio was ontrouw geweest. Het duurde niet lang voordat Fabrizio een andere vriendin had. Dit was niet de minste vrouw. Het ging namelijk om Maithé Rivera Armayones die in 2017 nog Miss België was. Hun relatie duurde echter niet lang. Wat ook niet lang duurde was de periode dat Fabrizio hierna single was. Hij vond namelijk deze mooie dame waar die nu al een paar maanden een relatie mee heeft.

View this post on Instagram

yesterday's wedding 💍

A post shared by Maithé Rivera Armayones 🇧🇪🇪🇸 (@maitherivera) on

De nieuwe vriendin van Fabrizio heet Lotte

Lotte is 7 jaar jonger dan Fabrizio en is nu bezig met haar studie Business Marketing. Sinds het begin van het nieuwe jaar hebben ze een relatie. De twee lijken erg verliefd te zijn, getuige het aantal foto’s waarop ze samen te zien zijn op de Instagram van Lotte. Op de Instagram van Lotte kunnen we ook zien dat Fabrizio het goed voor elkaar heeft, want wat is ze knap.

Temptation Island

Zoals iedereen wel weet doen er aan het populaire tv-programma wel vaker mooie vrouwen mee. De prachtige Milou is hier het bewijs voor. Ben je benieuwd wie alle verleidsters zijn van dit seizoen? Wij hebben ze op een rijtje gezet. Temptation Island brengt niet alleen mooie vrouwen in beeld, maar ook mooie villa’s. Deze villa van Temptation Island VIPS kan je nu zelf huren.

Bekijk hier hoe prachtig Lotte, de nieuwe vriendin van Fabrizio, er wel niet uitziet:

View this post on Instagram

Always be pure, kind and honest🖤

A post shared by @ lottmerry on

View this post on Instagram

Better things are coming💛

A post shared by @ lottmerry on