De verleidsters van Temptation Island 2020

Dit zijn alle verleidsters waar je elke woensdag om 20:30 de televisie voor aan zet.

Amber is ‘één van de mannen’

Verleidsters Temptation Island
RTL/VIJF

Amber is de eerste van de acht verleidsters van Temptation Island 2020 die we aan je gaan voorstellen. Ze is 22 jaar oud en kan makkelijk meepraten met mannen over ‘mannenonderwerpen’. Zo zou ze zomaar kunnen beginnen over haar BMW waar ze eigenhandig aan gesleuteld heeft. Ook is ze heel gezellig en stapt ze graag op mannen af. Ze werkt als sales advisor bij de H&M.

Cheyenne

Cheyenne
RTL/VIJF

Deze dame heeft een zwoele blik en beschikt over sexy dansmoves waar ze elke man mee kan verleiden. Cheyenne is 22 jaar, kapster van beroep en komt uit Oudenaarde. Ze is niet op haar mondje gevallen en zegt daarom ook vaak wat ze denkt.

Kunza is door haar ex één van de verleidsters van Temptation Island 2020

Verleidsters Temptation Island
RTL/VIJF

Kunza is 23 jaar oud en hoeft niet veel te doen om mannen te verleiden, die haar lief en schattig vinden. Haar exotische kleurtje versterkt de aantrekkingskracht waardoor het moeilijk is om niet toe te geven aan haar lokroep. Ze heeft een duidelijke reden waarom ze meedoet: haar ex heeft haar vaak bedrogen in hun relatie die vier en een half jaar standhield.

Mambo

Verleidsters Temptation Island
RTL/VIJF

De 25-jarige Mambo werkt als gogo danseres, naast haar baan als receptioniste. Haar dansmoves, in combinatie met haar lach, achterwerk en spontaniteit is de voornaamste reden waarom mannen voor haar vallen. Ze doet dan ook zeker niet onder voor de andere verleidsters van Temptation Island 2020.

Nikki is de oudste van alle verleidsters van Temptation Island 2020

Nikki Verleidsters van Temptation Island 2020
RTL/VIJF

Nikki is met haar 26-jarige leeftijd de oudste van het stel. Ze komt uit Hoendelaarsdijk en is bij een orchideeënkwekerij de gastvrouw. Nikki verleidt elke man met haar rode haren en haar open houding. Het is haar missie om te bewijzen dat iedere man ontrouw kan zijn.

Eline

Eline RTL
RTL/VIJF

Je zou misschien denken dat deze dame, waar Indisch bloed doorheen stroomt, schattig wordt gevonden. Maar ze is zeker niet bang om op een man af te stappen en haar ding te doen. Ze is 24 jaar, komt uit Zwolle en werkt bij een verlichtingsbedrijf in de customer service.

Felicia zit niet stil in haar dagelijkse leven

Felicia RTL VIJF
RTL/VIJF

De 21-jarige Felicia is in het dagelijks leven druk bezet met een baan als receptioniste naast het runnen van haar eigen kleding webshop. Ze valt op met haar volle lippen, ronde borsten en met de sexy kleding die ze graag draagt. Het kost haar dan ook niet veel moeite om mannen voor haar te laten zwichten.

Romee is de jongste van alle verleidsters van Temptation Island 2020

Romee Temptation Island 2020
RTL/VIJF

Romee zit graag achter mannen aan en gaat dit dan ook zeker doen tijdens Temptation Island. Ze is 21 jaar, komt uit Oss, en volgt de opleiding tot stewardess. Als je meer wil zien van deze prachtige verleidsters van Temptation Island 2020 moet je elke woensdag om 20:30 de tv aanzetten.