BMW M240i xDrive Coupé

De BMW 2 Serie Coupé staat voor individualiteit en creëert zijn eigen klasse. Het is een stijlvolle wagen met een sportief design. Dat deze BMW een hoge mate van comfort heeft kunnen we wel stellen. Het interieur, met onder andere carbon fiber, ziet er uit om je vingers bij af te likken. Het is dus zeker geen straf om achter het stuur te kruipen van deze stijlvolle auto.

BMW M240i

M-serie

Het adaptieve M-onderstel past zich automatisch aan om ervoor te zorgen dat je op elke weg comfortabel kan rijden. Het mooie is dat je hiermee jouw rijstijl kan toepassen op iedere weg, of het nou gaat om een glad stuk asfalt of een oudere zandweg. Zo krijg je de mogelijkheid om verschillende rijstijlen uit te proberen, zonder dat je comfort hier onder lijdt. Maar goed rijden is meer dan alleen comfort, daar zorgt de M-serie wel voor. Want naast de luxe parking- en driving-assistent die altijd voor je klaar staan, geeft M-serie nog een sportieve tint mee. Dit is de perfecte combinatie tussen comfort en sport. Zo is er voor iedere man wat wils. Je wilt tenslotte wel dat je een snelle wagen mag rijden toch? Nou, dat komt zeker goed!

BMW M240i BMW drive coupé BMW M240i BMW M240i BMW drive coupé

Specificaties

Er zijn talloze opties die jij kan toepassen op de BMW. Hierdoor kan jij hem helemaal vormgeven zoals je het zelf wilt. De mogelijkheid om de auto aan te passen op jouw wensen is natuurlijk erg fijn. Vaak komen er functies bij kijken die wij ook echt niet allemaal piekfijn kunnen uitleggen. Het enige waar toch wel van opkeken was de 340 pk die verstopt zat onder de motorkap.

Het kan zijn dat je niet weet hoe het voelt om in een auto van 340 pk te zitten, maar als je er eenmaal het gaspedaal van intrapt, dan weet je voldoende. De topsnelheid van deze wagen ligt op 250 km/u en van 0-100 kost je slechts 4.4 seconden. Met zo’n 8.3 Liter brandstofverbruik per 100 kilometer, kun je ook nog eens een lekkere afstand rijden zonder een hele tank er binnen no-time doorheen te brassen. Deze mooie wagen is in de standaarduitvoering verkrijgbaar vanaf 42.613,- euro. Mocht je nog meer informatie willen hebben, neem dan even een kijkje bij de specificaties van deze BMW en neem alle opties door.