De nieuwe villa van Hakim Ziyech is miljoenen euro’s waard

Dit fantastische onderkomen, waar Hakim Ziyech 3.875.000 euro voor neergelegd heeft, ligt in Vinkeveen. Het past perfect bij zijn nieuwe status die hij heeft vergaard door zijn grootse transfer naar Chelsea. Zijn voormalig coach bij Ajax, Peter Bosz, heeft hier jaren geleden ook al een villa gekocht.

Waanzinnige villa van Hakim Ziyech
Foto: Bekende Buren

Deze villa heeft alles waar je van kan dromen

De woonoppervlakte van Hakim Ziyech zijn nieuwe onderkomen bedraagt 565 vierkante meter. De villa heeft 10 kamers waarvan er 5 slaapkamers zijn. Ook zijn twee van deze kamers badkamers. Al deze kamers zijn over twee woonlagen verdeeld. Er zit een garage bij deze woning, die zich in een bijgebouw bevindt, waar er plek is voor drie auto’s. In dit bijgebouw zit ook een botenhuis en een hobbyruimte.

Zwembad
Foto: Bekende Buren

Het ontbreekt natuurlijk niet aan een zwembad

Daarnaast ligt het prachtig aan het water waar de superster van Ajax natuurlijk een eigen aanlegsteiger heeft. Een zwembad, die ook nog eens verwarmd is, kan in deze weergaloze villa natuurlijk niet ontbreken. Bij het zwembad bevindt zich een zwembadhuis waar je kan baden en je je kan omkleden. De tuin beschikt over meerdere zonneterrassen waar een overkapte buitenkamer in staat die beschikt over een open haard en een eet- en loungegedeelte.

Buiten de villa
Foto: Bekende Buren

Hakim Ziyech is een goede onderhandelaar

Hij heeft deze villa voor een goede prijs weten te krijgen. De vraagprijs was namelijk 4,4 miljoen euro terwijl Hakim Ziyech maar een kleine 3,9 miljoen euro voor de villa hoefde neer te leggen.

Waanzinnige villa van Hakim Ziyech
Foto: Bekende Buren
Vinkeveen
Foto: Bekende Buren
Entree
Foto: Bekende Buren