Boottochten in Amsterdam zijn niet zeldzaam

Speciale boten zijn in Amsterdam niet zeldzaam. Je hebt bijvoorbeeld hele brute woonboten, waarvan sommige meer waard zijn dan een miljoen euro. Het is nu natuurlijk hartje winter en een boottocht maken door de Amsterdamse grachten is wellicht niet het eerste waar je aan denkt, maar Pure Boats speelt daar juist slim op in door samen met het whiskymerk Talisker met de Winter Warmer Cruise aan te komen zetten.

Talisker Boot event 06022019 ISVD-01980 (1)
Foto: Ilsoo van Dijk

Wat kenmerkend is voor island whisky’s zoals Talisker, is de turfsmaak. En ben jij een echte whisky liefhebber? Dan weet je wat voor rol turf speelt bij whisky’s. In elk land is ter wereld is er turf te vinden met overal een andere compositie; en dus ook een andere smaak. In het geval van de Talisker Skye bepaalt met name veenmos de samenstelling van het turf. Alle Talisker whisky’s hebben gemeen dat ze die typische Skye-turfsmaak hebben en als die is opgetrokken blijft een lichte peper overeind met zoet fruit en een ziltige nasmaak. Een must-try voor de whisky fanaten.

Deze whisky boottocht is de ideale activiteit voor in de winter

Door de weersomstandigheden is het misschien moeilijker om een leuke activiteit te ondernemen met vrienden of familie. Deze boot is echter het ideale uitje voor deze tijd van het jaar. Je kan namelijk genieten van de winterse charme van Amsterdam terwijl je op een speciale boot de heerlijkste whisky kan drinken. Daarnaast kan je genieten van Talisker hot Chocolate en bieden ze lokale bites en drankjes aan. Het is ook een geweldige activiteit om je date mee naar toe te nemen. Je kan indruk op haar maken met deze vette boottocht waar je tegelijkertijd ook de mogelijkheid hebt om elkaar echt goed te leren kennen.

Talisker whisky trip Amsterdam

Deze boottocht kan je boeken tot 30 maart

Je hebt tot 16 april de mogelijkheid om op deze boottocht te gaan. Let wel op dat je kan boeken tot 30 maart. Je hebt de mogelijkheid om alleen of samen met anderen een plekje te boeken op deze boot voor 59 euro per persoon. In deze prijs zitten alle lekkere dranken en hapjes inbegrepen. Op één tocht zitten in totaal zo’n 10 tot 12 personen. Als je nou met een grote groep deze boottocht wil gaan maken, kan je ook een privé boot huren. Dit kan je doen vanaf 250 euro. Cheers!