Niet iedereen wil in Amsterdam aan het water wonen. Toch zijn er ook een aantal mensen die wel op het water willen wonen, en wij geven ze groot gelijk. Er komen steeds meer woonboten op het water. De een iets groter of moderner dan de ander.

Bruutste woonboot in Amsterdam

In Amsterdam staat een woonboot te koop. Deze woning is voor veel mensen om van te dromen. De woonboot beschikt over een woonoppervlakte van 250 vierkante meter op het water. Het is een stijlvolle woning die is ingericht met veel souplesse.

bruutste woonboot in Amsterdam

De woonboot ligt op Ijburg en was in de jaren ’60 een vrachtschip. Je zult het wel bedenken dat de laadruimte nu is verbouwd tot woonkamer. De woonkamer beschikt over een oppervlakte van 110 vierkante meter. Daarnaast is er een open keuken, bijkeuken, maar liefst drie slaapkamers en twee badkamers. Het hele concept van het vrachtschip is niet weggenomen, want het kan gewoon nog varen. De machinekamer is nog intact om de nodige meters op het water te maken. Omdat dit monster nog kan varen, kunnen we wel zeggen dat dit de bruutste woonboot in Amsterdam is.

woonboot in Amsterdam

Met een schip van bijna 40 meter lang kun je wel verwachten dat het prijskaartje aardig hoog ligt. Je kan een bod uit brengen, maar dan moet dat wel boven de 1.495.000,- euro liggen. Je kan dan in ieder geval zeggen dat je over de gaafste woonboot van Amsterdam beschikt, want wat is dit een prachtige woning!

Check hier waar jij je eitje in de morgen moet bakken, nadat je bent opgestaan uit bed, wat een ramp zeg!

bruutste woonboot woonboot in Amsterdam