Zwarte herensneakers

Iedereen heeft wel een paar goede sneakers in de kast liggen. Elke man moet ten minste één wit paar en één zwart paar in bezit hebben. Beide kleuren zijn namelijk tijdloos. Tegelijkertijd zijn ze erg verschillend van elkaar en voegen ze beiden iets anders toe aan jouw outfit. Waar witte herensneaker voor een lichte uitstraling zorgen, heeft de zwarte variant een stoerder en netter karakter. Bovendien zie je vuil minder goed op zwarte schoenen, waardoor je ze gewoon altijd kan dragen. Reden dus om te investeren in een goed paar zwarte sneakers en een nieuw exemplaar aan te schaffen. Wij helpen je op weg door 10 exemplaren uit te lichten.

zwarte sneakers
Foto via: Instagram @finnerz.uk

Nette en stoere modellen

Zwart is niet voor niets de kleur van smokings: het is een chique kleur die je met vrijwel alles kan combineren. Wil jij de schoenen combineren met een nette look, draag ze dan onder een pantalon. Combineer de pantalon met een overhemd of een polo met lange mouwen. Kleuren die in dit geval geschikt zijn voor je bovenstuk zijn zwart, wit, lichtblauw of een combinatie van deze kleuren. Probeer donkerblauw te vermijden boven zwart: dit kan nogal voor contrast zorgen. Ook kan het zijn dat jij voor een stoere look wil gaan. Draag de zwarte sneakers in dat geval met een (lichte) spijkerbroek. Combineer dit met één van de 4 voorjaarstruien die elke man moet hebben, of bijvoorbeeld met een basic shirt of spijkerjasje.

Goedkope zwarte sneakers voor heren

Dat zwarte sneakers niet duur hoeven zijn bewijzen de onderstaande modellen. Er is goed te zien dat er veel diversiteit aan exemplaren is. Sommige modellen zijn volledig zwart, andere hebben ook nog witte elementen. Ook de hoogte en details van de sneakers verschillen ten opzichte van elkaar. Wat ze overeen hebben zijn de fijne prijzen. Dit zijn de tien exemplaren die zomaar binnenkort aan jouw voeten kunnen prijken.