Witte herensneakers

Als je naar buiten hebt gekeken (of dit leest terwijl je in de tuin zit) is het je vast al opgevallen: de lente is weer aangebroken. Lekker weer betekent dat we (hopelijk snel) veel buiten zullen zijn. Hierbij hoort een nieuwe garderobe. Nu kan het zijn dat je al een aantal exemplaren witte sneakers in je kast hebt liggen. De schoenen zijn immers tijdloos en uitermate klassiek. Wellicht ben je juist toe aan een nieuw exemplaar. Wij selecteerden daarom 10 witte sneakers onder de honderd euro voor je.

witte sneakers
Foto via: Instagram @kosta_williams

Makkelijk te combineren

De witte sneaker is het witte shirt en spijkerbroek van de schoenen. Oftewel: je kan het met alles combineren en slaat nooit de plank mis. Ga jij voor casual, dan staan witte sneakers prima onder een stijlvol trainingspak. Wil je gaan voor een casual look en er toch verzorgd uitzien, ook dan komen deze schoenen van pas. Combineer ze bijvoorbeeld met een pantalon en één van de 4 truien die elke man in het voorjaar nodig heeft. Wil jij nóg wat netter gaan, draag dan je witte sneakers met een casual pak. Geen stropdas en dichtgeknoopt overhemd, maar een T-shirt, een pak in een wat fellere kleur en blote enkels. Zo maken de schoenen bijna elke stijl af.

Goedkope witte sneakers voor mannen

Het is niet waar dat alle witte sneakers op elkaar lijken. Zo zit er verschil in de hoogtes en laagtes van de schoenen. Kies jij  voor een wat nettere look, ga dan voor een laag model. Ben jij juist op zoek naar een sportieve variant, dan kun je voor een hogere zool kiezen. Verder zie je verschil in het feit hoe wit de schoen is: is de hak bijvoorbeeld donkerblauw of rood, of hebben de veters een andere kleur? Hoe prominent een logo wel of niet aanwezig is bij de sneaker verschilt ook. Bekijk de 10 paren hieronder om een beeld te krijgen van de gevarieerde witte sneakers onder de 100 euro.