Echter snappen we dat jij je outfit een boost wil geven. En sieraden zijn hier uitermate geschikt voor. Mits deze goed gedragen zijn. Vind de materialen die bij jou passen en zoek sieraden die aansluiten bij je stijl. Neem een voorbeeld aan deze items:

vitaly man man

Ringen

Een ring is een opvallend sieraad wat jou onderscheidend maakt. Let er wel op dat je een ring draagt die bij jou past. Je kunt enkel een verzameling van ruige ringen met skulls dragen, wanneer je ook echt die bebaarde, gespierde biker bent. Stap niet de eerste de beste juwelier binnen. Zoek een ring met een verhaal. Een die je bijvoorbeeld ergens hebt gekocht in een ver land en draag deze met trots. Of Misschien heb je een zegelring van je vader gekregen. Heb je hier geen geld voor over? Ga dan voor een goedkope variant en wissel je ringen af.

Dasspeld

Loop jij de gehele week zwoegend, in je krijtstreep pak over de Zuidas? Dan wordt het tijd dat je je outfit een boost geeft. Hoe? Een paar elegante schoenen? Check. Een perfect zittend maatpak? Check. Goede das? Check. Nu maken we de outfit af met een dasspeld. Functioneel en stijlvol.

dasspeld

Armbanden

Is jouw favoriete outfit een afgedragen dry-denim met een wit T-shirt erboven? Dan kan een armband de perfecte toevoeging aan je outfit zijn. Een sprekende armband die typerend is voor jouw stijl. Daarnaast kan een armband goed gecombineerd worden met het horloge wat om je pols hangt.

Manchetknopen

Op een gala, of een andere feestelijke gebeurtenis draag je niet je standaard hemd. Pak een met dubbelmanchet en haal die manchetknopen uit de kast. Nu kun je voor de standaard manchetknopen gaan, maar dit geeft geen toegevoegde waarde aan je outfit. Het geeft zelfs eerder een goedkopere look aan je outfit. Ga je toch liever voor de klassiekere look, dan onderscheidt je jezelf door middel van de materiaalkeuze.

manchetknopen

Horloge

Dit onderwerp valt niet samen te vatten in een korte alinea. Omtrent het onderwerp horloges rusten zoveel vragen. Quartz of mechanisch? Enkel de iconische merken of fashion merken? Groot of klein? Allereerst: over smaak valt niet te twisten. Een mechanisch horloges is authentieker en is qua maakwijze complexer en daardoor ook duurder, maar hoeft zeker niet ‘beter’ te zijn dan een quartz. Tegenwoordig maken ook fashion merken kwaliteit-horloges. Daarnaast wil ik je het advies meegeven om voor een tijdloos model te gaan zodat je deze over enkele jaren nog steeds mooi vindt en het horloges bij verschillende gelegenheden kunt dragen.

 

Een horloge is een enorm fraai accessoire. Er zijn dan ook veel mythen in de wereld maar welke zijn waar en welke niet?