Een comfortabel huispak of trainingspak voor mannen

Voorlopig blijven sportscholen, uitgaansgelegenheden en de meeste bedrijven gesloten. Grote kans dus dat jij de komende paar weken veel tijd thuis gaat doorbrengen. Sommige mensen kiezen ervoor om zich alsnog elke dag stijlvol aan te kleden. Pantalons, overhemden en nette pullovers kunnen wellicht verplicht zijn (of gewoon een goed idee) bij een videovergadering. Bovendien kan het zorgen dat je je ritme behoudt. Andere mensen kiezen er juist bewust voor om deze weken bij te komen in bijpassende kleding. Denk hierbij aan een huispak, joggingpak of trainingspak. De corona-maatregelen en quarantaine zorgt ervoor dat we in onze vrije uren al genoeg aan ons hoofd hebben. Wij selecteerden daarom 10 casual keuzes.

huispak
Foto via: Instagram @zeno_vic

Stijlvolle exemplaren

Wie van mening is dat een huispak of trainingspak niet stijlvol kan zijn, heeft ongelijk. Natuurlijk is de eerste functie van zo’n pak dat je er lekker in kan bewegen, je er ontspannen in voelt en dat hij zacht aanvoelt. Dit hoeft echter niet te betekenen dat de pasvorm nog flatteus is en dat de uitstraling iets simpels heeft. Zo zijn er veel trainingspakken en huispakken ontworpen die een stoer karakter hebben. Ga daarom ook voor een uitvoering in een donkere kleur. Donkerblauw, grijs, zwart en donkergroen zijn de meest voorkomende kleuren. Deze mannelijke kleuren zijn bovendien geschikte kleuren voor de vier truien die elke man nodig heeft in het najaar.

Fijne functies voor het huispak

Een geschikt huispak of trainingspak heeft fijne functies die goed van pas komen deze tijden. Zo is het een fijne outfit om buiten in de tuin, op het balkon of gewoon in de woonkamer te sporten. Check vooral de 8 sportoefeningen waarmee je thuis fit kan blijven. Zet jij die lichaamsbeweging even op een lager pitje en wil je vooral investeren in je mentale gezondheid met een goed boek? Dan is er niets zo fijn aan één van de boeken over zelfontwikkeling lezen in een relaxte outfit. Bekijk de pakken hieronder.