Dit hebben we niet eerder gezien op Funda

Op Funda kan je veel woningen vinden die zich in Amsterdam begeven. Geen van deze woningen zal echter ook maar enigszins lijken op dit appartement. Het komt niet eens in de buurt van deze designwoning die op Funda staat. Als je graag tegen de stroming inzwemt is dit appartement misschien wel iets voor jou.

Funda designwoning Amsterdam

Bijzondere woning

Het net gerenoveerde appartement beschikt over 133 vierkante meter. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de woonkamer. Doordat er 7 ramen aan de voorkant zitten, valt er veel licht naar binnen. Het plafond heeft designlampen. De design keuken is een moderne open keuken van het merk Allesi die beschikt over een stoomoven, inductiekookplaat, volautomatisch koffie machine, high speed oven, bordenwarmer en vaatwasmachine. Ook heb je in dit appartement de beschikking over een intercom videosysteem.

Funda designwoning Amsterdam

Het appartement beschikt over een jacuzzi

In het appartement zijn er twee ruime slaapkamers aanwezig. Daarnaast is er een design badkamer die voorzien is van een XXL jacuzzi, douche en natuur stenen dubbele wastafel.

Badkamer

Voor zoveel staat die te koop op Funda

Dit appartement bevindt zich aan de Nieuwezijds Voorburgwal. Dat betekent dat je op een top locatie in het centrum zit. Onder meer Centraal Station, de Dam en de Kalverstraat zitten op loopafstand. Ook de Jordaan, winkelcentrum “De Kolk”, de Bijenkorf en de Nieuwmarkt zijn snel bereikbaar. Daarnaast zit je dicht bij openbaar vervoer zoals de trein, tram, bus en metro. Als je met de auto wil reizen kan dat ook. Er is een parkeergarage die zich 100 meter van het appartement bevindt. Oorspronkelijk werd er voor dit appartement 1.025.000 euro gevraagd. Nu is de prijs echter flink verlaagd. Als jij de volgende eigenaar wil zijn moet je 899.000 euro neerleggen.

Keuken

Woonkamer

Funda designwoning Amsterdam