Tiger King is een nieuwe hitserie op Netflix

Tiger King staat nog niet eens heel lang op Netflix maar de overgrote meerderheid van de mensen heeft deze serie al gezien. Dit enorme succes heeft ertoe geleid dat er een extra aflevering is gemaakt.

Waar gaat de documentaire over?

In Tiger King staat de rivaliteit tussen Joe Exotic en Carole Baskin centraal. In de documentaire serie wordt getoond hoe Joe zijn eigen dierentuin heeft met daarin exotische dieren. Caroline is de oprichter van de organisatie Big Cat Rescue. Zij is tegen de dierentuin van Joe omdat ze vindt dat deze dieren niet gefokt zouden moeten worden en niet gebruikt zouden moeten worden voor commerciële doeleinden. Joe en Caroline beschuldigen elkaar op een gegeven moment zelfs van moord.

Tiger King

The Tiger King and I

Dat de nieuwe aflevering op Netflix zou komen werd bekend gemaakt door Jeff Lowe. Hij is een dierenverzamelaar en kwam eerder ook al voor in de serie. Op 12 april kwam deze aflevering uit onder de naam The Tiger King and I. Door de grote populariteit van Tiger King hebben veel mensen deze extra aflevering direct gekeken. Het gaat over het effect die de serie had op alle mensen en organisaties die betrokken waren bij de documentaire. Je ziet in deze extra aflevering interviews met Rick Kirkman, Jeff en Lauren Lowe, Joshua Dial, John Finlay, Kelci Saffery, John Reinke en Erik Cowie.

De reacties zijn erg negatief

De verwachtingen voor de extra aflevering waren ontzettend hoog. Daarom werd er al wel verwacht dat The Tiger King and I zou kunnen gaan tegenvallen. Maar dat het zo slecht was hadden veel mensen niet zien aankomen. Een hoop fans geven aan dat de aflevering geen toevoeging heeft en dat ze hadden gewild dat de aflevering nooit was gemaakt. We zouden nog wel even kunnen doorgaan maar je begrijpt nu vast wel wat men ervan vindt!