Tiger King is een groot succes op Netflix

Grote kans dat jij de afgelopen tijd iets hebt meegekregen van het grote succes van de Netflix-documentaire Tiger King. De documentaire doet denken aan andere Netflix-documentaires als Don’t F*ck With Cats. Het centrale onderwerp is de rivaliteit tussen Joe Exotic en Carole Baskin. Joe Exotic is de excentrieke en flamboyante eigenaar van een immens park vol met grote katachtigen en andere exotische dieren. Zijn tegenstander is Carole Baskin, de oprichter van Big Cat Rescue. Carole vindt dat de katten niet moeten worden gefokt en gebruikt voor financiële doeleinden. Hun rivaliteit gaat van kwaad tot erger in Tiger King. Uiteindelijk komen ze op het punt waarop ze elkaar beschuldigen van moord. Dit wordt in Joes geval zelfs bevestigd.

Tiger King

Dierenverzamelaar bevestigt een extra aflevering

Niet alleen Joe Exotic en Carole Baskin zijn grote persoonlijkheden in de serie. Ook medewerkers, familieleden en andere verzamelaars van grote katten komen aan het woord. Zij brengen hun eigen problemen, verdenkingen en eigenaardigheden met zich mee. Eén van die verzamelaars is Jeff Lowe. Lowe kwam voor het eerst voor in de vierde aflevering van Tiger King en is de huidige eigenaar van het dierenpark. Lowe bevestigde via Twitter dat er een nieuwe aflevering in de maak is en dat deze volgende week op Netflix te zien zal zijn. Goed nieuws voor alle fans. Tegelijkertijd blijft onduidelijk wat voor aflevering het precies zal zijn.

Waar gaat nieuwe aflevering van de documentaire over?

Joe Exotic zit momenteel in de gevangenis wegens een groot aantal criminele feiten. Het is daarom nog de vraag welke rol hij in de extra aflevering zal spelen. Wel zullen we hoogstwaarschijnlijk over de ster van de documentaire horen en hoe het met zijn gezondheid gaat. Exotic heeft in gevangenschap namelijk corona opgelopen. Ook zullen we waarschijnlijk Carole Baskin (en anderen) aan het woord horen over wat het succes van de documentaire betekent voor hun tijgers en dierenparken. Mocht je Tiger King nog niet gezien hebben maar wel benieuwd zijn geworden naar de docu, dan is deze in zijn geheel te zien op Netflix.