Temptation Island VIPS villa huren

De Temptation Island VIPS villa dus. Vrees niet, jij zult hier een stuk leukere vakantie hebben dan de beroemde reality-tv sterren. De villa bevat 1 master suite & 4 guest bedrooms waar 10 volwassenen kunnen verblijven. Ook kunnen er speciaal voor grote families nog 2 kinderkamers klaar worden gemaakt (voor 4 kinderen). Heb je nog meer mensen mee? Tegen extra betaling kunnen er extra bedden worden neergezet. Daarbij zijn er 8 badkamers, zodat je nooit heel lang op elkaar hoeft te wachten.

temptation island villa

Ook ontbreekt het aan luxe niet in dit huisje. Er is een indoor-sportschool, luxe tafeltennistafel, een game-room, kajaks, volleybalveld en schoonmaakservice. Elke dag kun je genieten van een continentaal ontbijt dat klaargemaakt wordt door een privé-chef, die ook nog eens ’s avonds voor jullie kookt. Nog een service waar jonge ouders dankbaar voor zullen zijn: wanneer je het van tevoren aangeeft is er ook een babysitter beschikbaar, zodat jij en je liefje heerlijk zelf op onderzoek uit kunnen in het Thaise landschap.

Ligging

De villa ligt in Taling Ngam, Koh Samui, Thailand. Dat zal je misschien zo niks zeggen, maar er is een hoop te doen. Zo ligt de villa op 9,6 km afstand van de Mueang-1 waterval en zit je 17,1 km van het Lamai strand af. Na 23,5 km reizen kom je bij een golfbaan en de dichtbijzijnste stad is 30,2 km verderop. Voor de echte waaghalzen is er nog een speciale activiteit: tijdens de Samui Bungy Jump spring je 50 meter naar beneden in een vrije val. En dan maar hopen dat er niets misgaat!

Events

Niet alleen is de villa beschikbaar voor vakanties, ook voor verjaardagen, bruiloften, vergaderingen en weekendjes weg is deze villa te huur. Zo’n 60 man kunnen tegelijk een feestje bouwen in deze villa, helaas zullen ze wel een andere slaapplek moeten vinden na afloop van het feest.

Check de waanzinnige beelden van de villa hieronder:

temptation island villa huren villa thailand