Milou deed mee aan Temptation Island

De foto’s die ze gedeeld heeft doen onze hartjes sneller kloppen. Op deze foto’s laat ze namelijk wel erg veel van haar zelf zien. Milou is na Temptation Island een beetje naar de achtergrond verdwenen en dat is voor ons teleurstellend want van haar zouden we toch wel iets meer willen zien. We worden op onze wenken bediend want Milou heeft een paar heerlijke foto’s van zichzelf gedeeld.

De pikante foto’s die de Belgische deelt bekijken we maar al te graag. Op haar Instagram deelt ze wel vaker pikante foto’s maar deze zijn toch wel van een hele andere orde. Nu heeft ze wederom een pikante foto gedeeld:

Milou’s avontuur in Temptation Island en daarna

Milou deed samen met haar vriend Heikke in 2019 mee aan het veelbesproken programma. Ze zijn Temptation Island relatief goed doorgekomen. Toen ze het eiland verlieten waren ze ook nog bij elkaar als koppel. Het heeft echter niet al te lang voordat Milou het uitmaakte. Al snel wilde Milou Heikke terug, maar hij had al een ander. Toch besloot hij terug te gaan naar Milou. Snel daarna ging het weer uit tussen Milou en Heikke maar later kwamen ze weer terug bij elkaar. Nu lijkt de relatie wel iets langer stand te gaan houden en wonen ze zelfs samen.

De verleidsters van het laatste seizoen

Temptation Island heeft ook weer een nieuw seizoen gehad. We konden weer wekelijks weer genieten van hoe de koppels de ultieme relatie test (waarschijnlijk niet) doorstaan. Dit zijn de acht bloedmooie verleidsters die het de mannen afgelopen seizoen moeilijk maakten.

Genoeg over de nieuwe verleidsters. Check hieronder de foto’s van Milou: