Met designer mondkapjes over straat

Corona heeft grote gevolgen. Niet alleen voor onze gezondheid, sociale contacten en de economie. Ook op het gebied van mode hebben de corona-maatregelen gezorgd voor de nodige veranderingen. Zo lopen we er waarschijnlijk vaker bij in chille loungewear en hoeven we door het vele thuiswerken minder vaak in onze nette gestreepte overhemden de deur uit. Verreweg de grootste verandering op het gebied van stijl is wel het feit dat we vaker een mondkapje ophebben in het openbaar. En nu is daar de volgende trend: designer mondkapjes.

mondkapje

Verschil in welk exemplaar je kiest

De ene persoon draagt het liefste een wegwerp mondkapje, terwijl de ander kiest voor een wat duurder exemplaar. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van het feit hoe vaak en hoe lang je er één op je gezicht moet dragen. Het blijft een feit dat een mondkapje er nou niet bepaald stijlvol en aantrekkelijk uitziet. Zeker in combinatie met een zonnebril of pet is je hele gezicht meteen onherkenbaar. Dit kan een motivatie zijn om dan tóch maar één van de modieuze varianten in huis te halen.

Designer mondkapjes met een opvallend logo of juist subtiel

Grote modemerken spelen al langere tijd in op het feit dat we massaal met een mondkapje oplopen. Dat is terug te zien aan het inmiddels erg gevarieerde aanbod. Bij sommige exemplaren ligt de nadruk vooral op het merk dat het mondkapje heeft geproduceerd. Kies jij voor één van deze, dan is duidelijk te zien via je mondkapje van welk merk dit afkomstig is. Doorgaans zijn ze zwart, met het logo of merknaam in het wit.

 

Mondkapje met uniek patroon

Bij andere modellen ligt de nadruk vooral op de patronen en het materiaal waarmee ze zijn gemaakt. Zo krijg jij de garantie dat je een uniek mondkapje draagt. Check de tien exemplaren hierboven die worden aangeboden om je keuze te maken. En onthoud dat je ook deze mondkapjes op de juiste manier moet dragen en genoeg moet wassen.